Liverpool är ytterst nära att signa Paul Konchesky och Raul Meireles. Konchesky köps för en summa som så småningom kan stiga till £5 miljoner och ser ut att skriva på inom de närmaste 24 timmarna, medan Meireles kostar £10,3 miljoner att köpa loss från Porto. Meireles måste dock komma överens om kontraktsvillkoren och genomgå en läkarundersökning innan han kan sätta kråkan på ett kontrakt med Liverpool. Roy Hodgson är även ute efter en anfallare – Ola Toivonens namn står högt upp på önskelistan och Liverpool förhandlar med PSV om svensken, men Hodgson har även andra alternativ om Toivonens flytt inte blir av (The Liverpool Echo).

Liverpool är nära att värva Raul Meireles. Liverpool och Porto är överens om övergångssumman (Skysports.com).

Idag har Paul Konchesky genomgått en läkarundersökning med Liverpool. Vänsterbacken förväntas skriva på inom det närmaste dygnet och kommer troligtvis att åskåda matchen mot WBA (Skysports.com).

Hull City vill låna Daniel Ayala (Skysports.com).

Liverpool är intresserade av Lassana Diarra, som kan gå på så pass lite som £9 miljoner. Tottenham är också ute efter mittfältaren (GOAL.com).

Liverpool är intresserade av Gökhan Inler, som skulle gå på 13 miljoner euro att köpa loss från Udinese (Football Italia & TMW).

Hatem Ben Arfa är klar för Newcastle, som lånar honom den här säsongen med option på köp nästa sommar (Newcastles officiella hemsida).

Den spanska klubben Hercules har skrivit ett tvåårskontrakt med David Trezeguet (Hercules officiella hemsida).

2 kommentarer
  1. varför kan inte liverpool göra kloka värvningar med lån och köpoption,dessutom på en spelare som för mig är riktigt bra!!

Kommentarer är stängda.