Igår flög Mario Balotelli till Italien där han träffade Sinisa Mihajlovic och hans assistent Nenad Sakic i Prato utanför Florens. Milan är intresserade av att låna Balotelli om Liverpool står för en del av lönen. Lazio, Bologna, Fiorentina och Sevilla har fört diskussioner med Liverpool om samma typ av affär (The Daily Mail).

* * *

Victor Wanyama har informerat Southampton om att han vill lämna klubben. Mittfältaren tänker inte förlänga sitt kontrakt. För tillfället har han 2 år kvar på kontraktet. Tottenham vill köpa Wanyama men Southamptons manager Ronald Koeman har öppet deklarerat att han inte är till salu (The Daily Mail).

Southampton vill förlänga med Wanyama, som har 2 år kvar på sitt nuvarande kontrakt, men mittfältaren ser över sina alternativ. Wanyama tros vara intresserad av att flytta till Tottenham (The Mirror).

* * *

Southampton har vunnit racet om Virgil van Dijk, som kommer att kosta klubben £10 miljoner. Van Dijk var inte med i Celtics ligamatch i helgen och kommer inte att spela CL-kvalmatchen mot Malmö. Everton också många andra PL-klubbar var också intresserade av van Dijk (The Sunday People).

* * *

Chelsea förväntas lägga ett fjärde bud på John Stones inom kort. Det budet kommer att ligga på omkring £34 miljoner. I och med att försöket att värva Stones inte går särskilt bra har Chelsea även hört sig för till Real Madrid angående Raphael Varane, men det är väldigt osannolikt att spanjorerna kommer att släppa honom. Chelsea envisa försök att värva en ung mittback är en indikator på att John Terrys tid som startspelare är på väg att ta slut. Terry har dock inga planer på att ge upp, han tänker fightas stenhårt för sin plats i laget (The Daily Mail).

Chelsea kommer att ge Everton ett slutgiltigt bud på £36 miljoner för Stones. Londonklubben tror att budet i kombination med Stones vilja att genomföra flytten ska göra att övergången blir av. Roberto Martinez har redan öppet deklarerat att Stones inte kommer att säljas, inte ens om han lämnar in en transferbegäran. Stones å sin sida planerar att ta direktkontakt med Evertons ordförande Bill Kenright och be om att få flytta till Chelsea när de lägger sitt fjärde bud. Barnsley har för övrigt rätt till 15% av övergångssumman (The Sunday People).

* * *

Everton har redan gjort klart med en ny mittback. De har betalat River Plate en summa på £6 miljoner för Ramiro Funes Mori (The Sunday People).

Andriy Yarmolenko är nära att skriva på för Everton för £15 miljoner (The Mirror).

* * *

Chelsea är fortsatt intresserade av Paul Pogba men vill inte betala £80 miljoner för honom (The Daily Mail).

* * *

Crystal Palace är på väg att återuppliva sitt intresse för Charlie Austin, trots att de anser att prislappen på £15 miljoner är ett överpris. Newcastle och Bournemouth är också intresserade (The Mirror).

Crystal Palace vägrar fortfarande betala £15 miljoner för Austin, men de hoppas förhandla fram en kompromiss med QPR (The Mirror).

* * *

Gareth Bale blev nyligen utbuad av hemmapubliken på Bernabeu. Manchester United hoppas att detta ska ge de chansen att värva Bale innan transferfönstret stänger. United har indikerat att de är beredda att försöka igen i januari om de misslyckas nu (The Sunday People).

* * *

Eliaquim Mangala blev rosenrasande på Manchester City för deras att låna ut honom till Valencia som en del av Otamendi-affären. Mangala, som köptes för £32 miljoner förra sommaren, fick beskedet bara några timmar efter sin fina insats mot Chelsea. Mangala vägrade lånas ut och fick genast full uppbackning av Pellegrini, men klubbledningen ville att han skulle gå (The Mirror).

* * *

Arsenal kan vara på väg att köpa loss Lars Bender för £18 miljoner (The Sunday People).

* * *

West Ham kan vara på väg att köpa Toulouses anfallare Wissam Ben Yedder för omkring £6 miljoner (The Sunday People).

Joey Barton har fortfarande inte gett upp hoppet om att flytta till West Ham. För några veckor sedan tränade han med klubben, men efter stort motstånd från fansen bestämde de sig för att inte kontraktera honom. Sedan dess har Barton postat en video på sociala medier där han berömmer West Hams ”kunniga” fans och säger att det inte är några ”hard feelings” för att de inte vill ha honom till klubben. Nottingham Forest och Charlton är också intresserade, men Barton vill helst spela i Premier League (The Sunday People).

1 kommentar
  1. Tänker på Lars Bender skulle inte han vara något för oss? Om vi nu säljer Lucas, visst vi har Can men om han blir skadad så skulle jag hellre se Bender än han i real.

Kommentarer är stängda.