[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inlägget är uppdelat i följande delar:
1) Raheem Sterling
2) Nathaniel Clyne
3) Patrick Roberts
4) Joe Gomez & Sebastian Coates
5) Övriga transferrykten

* * *

1) Raheem Sterling

Liverpool kommer att tacka nej till Manchester Citys andra bud på Raheem Sterling. Chelsea är också intresserade, men de är inte beredda att betala de £50 miljonerna som Liverpool vill ha för talangen (Sky Sports).

Manchester City överväger att lägga ett tredje bud på Sterling. City är medvetna om att Liverpool vill ha in pengar för att finansiera egna nyförvärv i form av exempelvis Christian Benteke och Nathaniel Clyne. Benteke har en utköpsklasul på £32,5 miljoner (The Guardian).

Manchester City överväger att höja budet på Sterling, men de är även intresserade av Jack Wilshere. Tidigt i förhandlingarna med Liverpool försökte City inkludera spelare som Stevan Jovetic, Edin Dzeko och Alvaro Negredo i förhandlingarna, men det ändrade inte Liverpools inställning. LFC hävdar helt enkelt att de inte har något behov av att sälja Sterling (The Mirror).

Liverpool har tackat nej till Citys erbjudande för Sterling och har informerat City om att man inte tänker sälja för mindre än £50 miljoner (The Telegraph).

* * *

2) Nathaniel Clyne

Southampton kommer att göra klart med högerbacken Cédric Soares inom kort. 23-åringen köps loss från Sporting Lissabon för £3,5 miljoner och förväntas ersätta Clyne, som troligtvis kommer att flytta till Liverpool (The Times).

Liverpool förväntas buda £11 miljoner på Clyne inom de kommande 48 timmarna (The Telegraph).

* * *

3) Patrick Roberts

Manchester City har fått ett bud nobbat på Patrick Roberts. Budet låg på £5 miljoner men Fulham kräver mer för att släppa honom (The Guardian).

Manchester City och Fulham är överens om en övergångssumma för Roberts. Den ligger på £8 miljoner (The Mirror).

* * *

4) Joe Gomez & Sebastian Coates

Liverpool är ytterst nära att signa Joe Gomez för en summa som initialt ligger på £4 miljoner (The Times).

Sunderland är ytterst nära att göra klart med Sebastian Coates för £4 miljoner. Pappersarbetet kommer dock inte att kunna slutföras förrän efter Copa America har slutat, och således kan offentliggörandet dröja (The Sunderland Echo).

Liverpool kommer att signa Gomez, som man gör plats åt genom att skeppa Coates. Liverpool har dock förkastat de uppgifter som gör gällande att Gomez kommer att lånas ut direkt (The Telegraph).

* * *

5) Övriga transferrykten

Liverpool, Tottenham och Porto ’battlar’ om Marc Bartra, som på grund av det lilla antalet spelade matcher har en utköpsklausul på blott €12 miljoner (The Daily Mail).

Liverpool, Juventus och Milan har scoutat Martin Montoya (The Daily Mail).

Liverpool och PSG är nära att komma överens om en övergångssumma för Lucas Digne, som dock hellre skulle stanna i Paris eller flytta till Roma istället för att skriva på för Liverpool (Get French Football News).

18 kommentarer
 1. Upp med priset nu för Sterling! QPR tar ju 20% av summan så om han går för exempelvis £45 milj. så får Liverpool ändå bara 36 av dem. (Dock kan vi nog inte begära så mkt mer än 45). Av en slump är 36 mille ungefär vad vi kommer lägga på Benteke om högre makter verkligen vill att jag ska ta till droger för att stävja mina mörka tankar.

  • 5 miljoner pund ska räknas av också, eftersom vi betalat QPR det redan. Det är tydligen 20% på vinsten vi gör på en försäljning som QPR ska ha.

   Får vi 40 för honom är det alltså 20% på 35 som vi måste betala.

  • Ok, då sparar vi en miljon; 20% x 5 mille. Alltid nåt.

 2. Pelle, m.m, hur går tankarna kring Benteke? Är han prisvärd? Kan en klubb dom Liverpool (inte lika stor som de anser sig vara) få en bättre anfallare än Benteke?

 3. Juanmi och Cedric Soares för ca 100 miljoner sammanlagt är inte dåligt alls av Southampton, väldigt tongivande spelare och så länge de anpassar sig till den engelska spelet så är jag säker på att de kommer göra succé. Kicka Ayre och ta in Southamptons värvningsansvarige snarast säger jag!

  • Ja, bättre det än att värva spelare därifrån 😉

  • Juanmi 22 år och knackar på dörren till spanska landslaget till skitpengar. Klart vi passar på den.

  • Det vore inte likt oss. Ska vi fynda verkar det bara vara på kontraktlösa eller bänkade spelare.

 4. Sterling UT – Marco Reus IN. Dags att våga satsa stort nu Liverpool!

  • Varför skulle Reus vilja gå till Liverpool?

  • Reus har klubbhjärta. Han kommer aldrig att lämna Dortmund

  • Jag tycker helt ärligt inte att vi måste ersätta Sterling med en spelare på hans position. Ibe, Markovic, Lallana, Origi och Coutinho kan spela där! Vi ska satsa på att få in en riktigt bra anfallare! Men dem tillgängliga försvinner ju för fan hela tiden. Så länge det inte blir Benteke så är jag glad faktist.

 5. Om nu QPR ändå får en del av summan så är det väl smart att plocka in spelare istället för en del av summan? Jovetic och cash eller Jovetic + Dzeko?

  • Ja! Jovetic tror jag stenhårt på… Lite tråkigt med hans skadehistorik dock, haha…

  • Tänk Jovetic och sturre ihop, det skulle inte bli många matcher tillsammans med deras skadehistorik:)

  • Sturridge får en kompis på rehab-gymmet.

 6. Ja Sturridge verkar kunna bonda även utanför planen, han blev god vän med Balotelli

 7. Nytt bud från Shitty ??

  Raheem Sterling will join #MCFC for £40m+ bonus’ according to @TonyEvansTimes. #LFC

Kommentarer är stängda.