I dagens Liverpool Echo kan man läsa en story där de levererar mycket på transferfronten. Kanske inga chockerande nyheter, en likväl uppdateringar om en rad spelare som det har ryktats en del om på sistone.

Liverpool Echo uppger att…

… Rickie Lambert blir kvar i klubben, trots att Crystal Palace visar intresse fr honom. Brendan Rodgers har inte för avsikt att sälja Kambert i detta transferfönster.

… Liverpool inte har blivit kontaktade av någon klubb rörande varken Mario Balotelli eller Fabio Borini. Den sistnämnde förväntades annars lämna i detta fönster, men inget bud har kommit och han fortsätter att vara ovillig att röra på sig.

… Liverpool fortfarande hoppas kunna få in Divock Origi den här månaden. Diskussionerna med Lille fortsätter.

… Liverpool kanske kommer att ta in en erfaren lösning på korttidskontrakt. Meningen är att denne i så fall ska konkurrera med Simon Mignolet.

… Liverpool egentligen vill värva en ny förstamålvakt, men att man troligtvis inte kommer att kunna göra detta förrän kommande sommar, då fler spelare ät gillgängliga på marknaden.

… Petr Cech, som verkar lämna Chelsea efter säsongen, betraktas som en idealisk kandidat av LFC som dock är rädda att han vill bli kvar i London och därför välja spel i Arsenal.

… Liverpool är intresserade av att värva James Milner om han är tillgänglig på free transfer i sommar.

6 kommentarer
 1. Blev ju inga transfers förra vintern heller och det gick ju nästan hela vägen… Dock så hade vi då en fungerande offensiv, något vi saknar nu. Hade varit trevligt att få in en anfallare, en målis iaf så att vi har lite större bredd på dessa områden.

 2. Det känns som om det är så att vi ska värva en startmålvakt borde handanovic i inter vara ett bra alternativ. Väldigt duktig, inte särskilt gammal och inter måste sälja, speciellt efter shaquiri-värvningen.

 3. Min enda förhoppning är att Sturridge kommer tillbaka, hittar toppformen och hittar nån form av samspel med Balotelli. Sturridge, Balotelli och Sterling i en anfallstrio borde kunna vaska fram mål. Balotelli gjorde ett piggt inhopp sist, det som saknas är några mål som får det att lossna. Han är inte den typen av forward som leder ett lag, definitivt inte själv på topp. Men med Sturridge (peppar-peppar) så borde han kunna börja leverera. På pappret ser det lovande ut; Sylvass djuplöpare med bra avslut (Sturridge), riktigt snabb och teknisk ytter med lovande djupledsspel och god spelförståelse (Sterling), och en stark och tekniskt begåvad forward med ett riktigt bra skott (Balotelli).

 4. Det känns som vi behöver en massa spelare till sommaren:
  – Två målvakter (Mignolet och Jones)
  – En vänsterback (Enrique)
  – En högerback (Johnson)
  – Ev ngn mittback (beoende på om de spelar upp sig)
  – Tre centrala mittfältare (Lucas, Gerrard, Allen)
  – Två anfallare + Origi (Borini, Lambert, Balotelli)

  Någon av de ovan lär väl bli kvar (Wales egen Messi, Joe Allen tyvärr t ex), och någon kanske kan ersättas av Flanagan/Wisdom/Illori (även om jag är tveksam om vi ska vara ett lag för övre halvan), men utan tvekan skulle det vara fint att få in iaf en målvakt, en mittfältare och en anfallare redan nu.

  Jag har sagt detta sedan FSG tog över och pengarna började rulla: Det måste vara en United-supporter som sköter värvningarna i Pool!

  • Jag tror inte att det kommer att behövas riktigt så många nya spelare i sommar. Det finns många bra utlånade spelare som säkerligen kommer att ta platser i truppen, och Joe Allen blir nog kvar.

Kommentarer är stängda.