[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ny dag – nytt inlägg!

OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Real Madrid har bestämt sig för att trigga Keylor Navas utköpsklausul på 10 miljoner euro (AS).

Barcelona är intresserade av Jan Vertonghen (AS).

* * *

Atletico Madrid och Monaco har intensifierat sitt intresse för Antoine Griezmann, som även är ett intressant namn för flertalet PL-klubbar. Griezmann har en utköpsklausul på £23,7 miljoner och har valt att inte förlänga med Real Sociedad, eftersom han är medveten om intresset från storklubbar (GOAL.com).

* * *

Officiellt bekräftad övergång: Porto har värvat Christian Tello på ettårslån.

Officiellt bekräftad övergång: Chelsea värvar Filipe Luis från Atletico Madrid.

* * *

Liverpool är beredda att höja budet på Ben Davies, men Tottenham utgör hård konkurrens om hans signatur. Swansea och Spurs är nämligen överens om en övergångssumma på £10 miljoner, och vänsterbacken kommer inte att vara med i truppen i kvällens försäsongsmatch mot Chivas. Davies är medveten om Liverpools intresse och skulle välkomna möjligheten att föra samtal med Brendan Rodgers om LFC matchar Spurs bud. Davies är Rodgers ’top target’ på vänsterbackspositionen sedan Albberto Moreno blivit för dyr. Swansea skulle gärna sälja Davies till Spurs eftersom de tror att detta skulle hjälpa deras försök att värva tillbaka Gylfi Sigurdsson, men Liverpools intresse har komplicerat saken (The Telegraph).

* * *

Swansea har tackat nej till Liverpools bud på £8 miljoner för Ben Davies. Förhandlingarna med Swansea kan bli luriga, då Swansea har blivit upprörda av Liverpools intresse för Wilfried Bony (The Telegraph).

* * *

Liverpools försök att signa Alberto Moreno har kollapsat, då Sevilla kräver mer än £20 miljoner för den unga vänsterbacken. Nu kommer Rodgers att rikta blickarna mot andra alternativ istället – och Ben Davies är spelaren som numera är Liverpools hetaste vänsterbacksspår. Initialt toppade Moreno önskelistan över vänsterbackar, och de övriga bland de tre toppnamnen var Guilherme Siqueira och Ryan Bertrand. Siqueira har dock skrivit på för Atletico Madrid, medan Chelsea vägrar sälja Bertrand till en konkurrent. Därför är Davies numera det hetaset spåret, men Tottenham utgör konkurrens om hans signatur (The Liverpool Echo).

* * *

Swansea har tackat nej till Liverpools bud på £8 miljoner för Ben Davies. Liverpool har intensifierat sitt intresse för Davies sedan Sevilla vägrat sänka sin prislapp på £20 miljoner för Alberto Moreno. Nu hoppas Rodgers istället kunna rekrytera Davies, men Swansea tackade som sagt nej till klubbens första bud. Liverpool kommer att återkomma med ett nytt bud på Davies, som även är ett intressant namn för Tottenham (The Times).

* * *

Swansea har tackat nej till Liverpools bud på £8 miljoner för Ben Davies, som har blivit Rodgers hetaste spår i vänsterbacksjakten, då ett köp av Alberto Moreno förefallt allt mer osannolikt. Sevilla kräver £18 miljoner för Moreno, vilket Liverpool vägrar betala. Beträffande Davies, var Tottenham också ute efter honom, men de drog sig tillbaka på grund av Swanseas prislapp på £12 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Trabzonspor vill signa Kolo Touré. Ivorianen har ett år kvar på sitt kontrakt med Liverpool, som kan tänka sig att sälja, då man är på väg att lägga ytterligare ett bud på Dejan Lovren (The Daily Mail).

* * *

Officiellt bekräftad övergång: Bruno Martins Indo är klar för spel i Porto. Den holländska landslagsbacken lämnar således Feyenoord.

Officiellt bekräftad övergång: Yann M’Vila är klar för Inter!

* * *

Officiellt bekräftat: Antonio Conte har avgått som manager i Juventus.

* * *

Liverpool förhandlar om en annan vänsterback, utöver Alberto Moreno. Om Liverpool lyckas värva den spelaren kommer Moreno nästan säkerligen inte att representera Reds kommande säsong (Marca).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer
 1. Om Moreno är vårat förstaval som vänsterback och Ayre misslyckas med den dealen samtidigt som vi lånar ut Aspas till Seville, är det något som inte står rätt till.

  • Priset är helt enkelt för högt. Sevilla sägs vilja ha £20m medans Liverpool värderar honom till runt £16m. Liverpool har andra alternativ och man är därför inte intresserade av att betala ett överpris. Liverpool fick ett bud på Davies förkastat på £8m och är enligt uppgifter villiga att höja budet. En Davies för runt £10m är en klart bättre deal än Moreno för det dubbla.

 2. Vill inte ha Moreno för det överpriser!
  Max 12£

 3. Är Ricardo Rodríguez löjligt övervärderad, eller vrf ryktas det ingenting om han längre?

  • Wolfsburg är intresserade av att skapa ett budkrig för honom av vad jag förstår. Det är därför klubbar är lite motvilliga att göra sitt intresse konkret.

  • PJ: Låter lite konstigt med budkrig. Hur många klubbar har råd att värva en vänsterback för £20m+? Och hur många av de behöver en vb nu?

  • Ja du, det va bara det jag läste senast jag såg ett rykte om honom.
   Det kan ju vara så att dom inte vill sälja(konstigt, jag vet) och därför försöker skrämma iväg eller trissa upp priset så högt som möjligt. Dom är trots allt en liten klubb så det är inte så lätt för dom att ställa sig på tvären och vägra sälja.

  • Men är LFC fortfarande intresserade av Ricardo Rodríguez, eller snarare, är han fortfarande ett alternativ?

  • Har aldrig hört från någon seriös källa att han har varit ett realistiskt alternativ. Liverpool Echo nämnde att han var av intresse, men betraktades som på tok för dyr.

  • Pelle?
   Hur ser statusen ut annars för Robinson?

  • Knäpptyst kring Robo. Har ryktats lite att LFC är villiga att sälja om man mottar bud på £3-4m.

 4. Kommer att sluta med överpris för Bertrand detta :-(. Eftersom vi inte ville betala för Moreno (ok, Sevilla krävde FÖR mycket) för det var överpris enl. LFCs bedömning, och vi har retat upp Swansea (Bony-affären) och kommer inte betala det pris de satt på Davies (överpris enl. LFC säkert) så får vi vårt 3:e alt ! Det ska inte behöva ske när vi äntligen har resurser att värva…

  • Tror du inte att de sitter på några fler namn än dem 3? Som man överväger men pressen inte har fått nys om än?

  • Jo så kan det vara, men jag kan ju bara referera till de som nämnts. Känns ändå som flera andra värvar de spelare de vill ha, medan vi ska vända på slantarna för att spara (i sammanhanget) småpengar trots att vi är i behov av en vb.

  • Flera miljoner är inte småslantar. Och om andra klubbar ser att Liverpool börjar betala överpriser för varje spelare så kommer dom kräva ett överpris varje gång. Det här är inte FIFA var pengar inte betyder något. Man ska inte betala hur mycket som helst bara för att man vill ha en spelare. Man har andra utgifter som klubb att tänka på också, bland annat en arena som ska byggas ut.

   Och något super akut behov av VB har inte Liverpool. Man har fått tillbaks Enrique från skada, Flanagan kan fylla i där utan problem och i värsta fall kan man slänga över Johnson där då man har bättre täckning på HB positionen. Sen har man två CB i Sakho och Agger som kan göra ett ok defensivt jobb på den positionen.
   Det är verkligen inte som att Liverpool går under om en VB inte fås in.

   Och Emre Can kan spela VB också.

  • Nu tänker ju jag att vi kanske behöver en vb som är bättre än de alt. vi redan har. Jag var aldrig riktigt imponerad av José och visst gjorde Flanno och i viss mån GJ bra ifrån sig som vb förra säsongen, men ska vi ta ett steg till plus att vi har CL att spela kommande säsong så tycker jag vi bör ha in en bättre spelare än de vi har som vb alt.

   Kan ju också vara så att t.ex. Moreno inte heller är bättre än de vi nämnde. Med småpengar i sammanhanget tycker jag är £2-4m som enl. uppgifter varit det som skiljt lagen åt då Sevilla sägs vilja ha £20m medan vi sträckt oss till bud på £16,2-18m. Lägg därtill att vi ”gärna” betalar höga summor för engelska spelare.

  • Home grown spelare är värda bra mycket mer i PL. Att ha bra engelska spelare är värt mer än en lika bra spansk spelare.
   Samt att engelska spelare kommer från engelska klubbar. Ingen klubb är intresserad av att göra en konkurrent bättre.
   Sen är bra engelska spelare mycket lättare att behålla för en storklubb.

   Allt detta resulterar i att priset höjs på dessa spelare.

  • Jo visst är det så som du säger att home grown kostar mer, och att de kan vara lättare att behålla än importer. Men det var ju mer att jag tycker vi behöver bättre vb än vi har, och kanske Moreno som ju är den vi jagat mycket på slutet inte heller är bättre än de vi har och därför vill vi inte betala mer. VI får se vad som händer framöver.

  • Swansea har lagt ett pris på £12m för Davies så det är knappast konstigt att dom säger nej till ett bud på £8m. Tror inte att Swansea är så jävla bittra. Om dom får ett bud dom tycker om så tror jag inte dom bryr sig allt för mycket om vem som lagt den. Swansea kanske vill köpa en Liverpoolspelare någon dag så då kan dom inte hålla på och jävlas bara för sakens skull.

 5. Vänsterbacken börjar bli ett sorgligt ämne… Om vi inte hittar rätt här tycker jag vi ska fortsätta med Flanagan eller Enrique och ist värva en HB typ Serge Aurier och sälja Glen Johnson. Det är ju kanske vårat svagaste kort i en ordinarie backlinje just nu

  • Ser inte hb som nödvändig pos. att förstärka, men håller med om att Aurier såg intressant ut under VM och säkert vore en bra värvning. Om inte inför nästa säsong då Johnson kanske försvinner.

 6. Griezmanns utköpsklausul verkar vara runt 24 milj, för mig är det anmärkningsvärt att inte liverpool försöker värva honom. För mig känns det priset som ett kap.

 7. Det måste ju finnas några intressanta vänsterbackar samt mittbackar ute i Europa som e spännande. Om man kollar top 6 lagen i de bästa ligorna värden över så måste det finnas bra spelare för mindre än 20 miljoner pund.

 8. Om Real tänker plocka in Keylor Navas borde det väl betyda att en av deras nuvarande målvakter är på väg ut?
  Skulle gissa på Casillas efter att han blivit petad både i ligan och var inte speciellt bra i VM.
  Tycker vi ska chansa med ett bud på £5-8 miljoner för honom. Han är bättre än Mignolet och har många år kvar i absoluta världstoppen!

 9. Varför inte försöka på Benedikt Höwedes? Där får vi både vänsterback och mittback i ett. Han är väl 25-26 år och väl så bra som Moreno.

  • Född -88, så han är 26.
   Tycker han var en av få som inte imponerade i Tyskland under VM.
   Var helt felplacerad som vänsterback och kändes mest vilsen.
   Fattar inte varför inte tyskarna använde sig av Schmelzer eller Großkreutz. Boateng hade också funkat, har har ju spelat på en kant förut.