Senaste nytt

Träningsmatch: Brøndby – Liverpool 2-1

[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Laget:

Startelvan: B Jones(82), Kelly(46), Ilori(21), Agger(47), Smith(46), Lucas(47), Rossiter(47), Coutinho(48), Suso(47), Borini(47), Teixeira(48).

Bänken: Ward(82), Allen(47), Ibe(47), Coady(47), Skrtel(47), Flanagan(46), Adorjan(48), Phillips(48), Wisdom(46), L Jones(47), Peterson(47), Stewart(inbytt 21, utbytt 47).

* * *

Matchfakta:

Brøndby – Liverpool 2-1
1-0: Christian Nordgaard (23)
1-1: Kristoffer Peterson (48)
2-1: Ferhan Hasani (90)

* * *

Övriga kommentarer om matchen:

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 Kommentarer

 1. Jörgen

  Hur många av spelarna väntas vara med i startelvan mot Southamton i ligapremiären som var med från dagens match en och det är Skrtl.

 2. Lfc

  Grabbar, ta även med i tanke att Bröndby är ihopspelade och i toppform så deras säsong börjar om 1 vecka, lfc har nyss börjat träna och lager är helt nytt oväch väldigt ungt. Tror brendan struntar i resultatet och försöker se ljuspunkter hos de yngre grabbarna! Jag tror på Borini med lite annat folk runt sig.

  1. PJ

   Håller med. Brøndby hade matchtempot upp medans Liverpool knappt ens tränar i två veckor. Väligt mycket onödigt kladdande med boll. Sen hade man knappt förstalagsspelare.
   Men det är kul att se dessa unga grabbar. Ibe imponerar igen vilket är kul att se.

   Hoppas Can och Markovic får några minuter mot Preston på Lördag.

 3. Vigge

  Gillar intentionerna jag ser från Brad Smith på vänsterbacken, vågar verkligen följa med i anfallen och hotar. Lite att jobba på med beslutsfattandet och markering vid hörnor, men övar han på det kan han bli riktigt bra! Kul att Stewart inte bröt ihop helt efter dem där 4 urusla minuterna när han precis kom in.

  Förväntat mig mer av Teixeira än jag sett hittills. Håller med om att Borini är iskall, håller inte för Liverpool tyvärr. Agger gör en gedigen insats, men oj va synd att Ilori gick av skadad 🙁 Lucas håller knappt samma tempo som Brondby, onödig frispark ett tecken på att han har tappat helt.

  Jordan Rossiter har inte riktigt fysiken och rätt tempo i kroppen, men det kommer om något år eller så.

  Finns mycket mer att kräva, trots att det är ett ungt lag på banan. I princip hela laget måste spela upp sig.

  1. PJ

   Om vi ska döma ut spelarna efter 45min i en försäsongsmatch så kan vi väl lika gärna sälja alla som är på plan idag. Lugn.

  2. Coutinho

   Det är inte bara nu, jag har aldrig sett han bra i liverpool. Någon gång hoppas man att det ska vända för honom och nu mot ett så begränsat motstånd måste han visa mer. Han känns så osnabb och ofarlig, in med Ibe nu så det händer nåt.

 4. Tompa

  Coutinho är ju löjligt mycket bättre än den som är näst bäst i laget. Enda killen med spetsegenskaper på hela planen? (Offensiva)

Laddar...