[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

*Senaste uppdateringen i rött.

* * *

Spurs är i ’pole position’ till att signa Willian sedan spelaren anlänt till London för att läkarundersökas av klubben. Liverpool låg bäst till att värva Willian, som även har uppvaktats av sent intresse från Arsenal, men nu ska han alltså läkarundersökas av Spurs (The Daily Mail).

* * *

* * *

Liverpool är fortfarande hoppfulla om att lyckas signa Willian. Man slåss som bekant med Spurs om brassens signatur. Båda klubbarna har fört positiva samtal med Anzhi och spelaren vill flytta till Premier League – nu ser han över sina alternativ. Trots att Spurs kan erbjuda spel i Europa och att AVB känner Willian personligen har Liverpool blivit uppmuntrade i samtalen som har förts med spelarens representanter (The Liverpool Echo).

Idag förväntas Liverpool bekräfta Aly Cissokho på ettårslån. Igår klarade han sin läkarundersökning (The Liverpool Echo).

* * *

* * *

Willian kommer att anlända i England inom de närmaste 24 timmarna. I slutet av veckan bör Liverpool – som alltjämt befinner sig i ’pole position’ – få reda på om man kommer att lyckas signa honom. Willian kommer att prata med Liverpool, men möjligtvis även med Spurs (The Liverpool Daily Post).

Aly Cissokho är ytterst nära en flytt till Liverpool (The Liverpool Daily Post).

* * *

http://twitter.com/BrazilStats/status/369540030684856320

* * *

På tisdagen kommer Aly Cissokho att bli Liverpools femte sommarvärvning. Fransmannen läkarundersöktes på måndagen och kommer att lånas in med köpoption på £4 miljoner (The Mirror).

På tisdagen hoppas Liverpool även få reda på om Willian ansluter för omkring £28 miljoner. Liverpool vill signa Willian och är villiga att betala honom £100 000 i veckan, men man har tuff konkurrens från Spurs, och brassen förväntas ge besked inom de närmaste 24 timmarna (The Mirror).

Rodgers har återupplivat sitt intresse för Tiago Ilori sedan portugisen tackat nej till en kontraktsförlängning i Sporting Lissabon (The Mirror).