. . .

Liverpool och Lyon har pratat om en eventuell övergång för Bafétimbi Gomis. Klubbarna är ännu inte överens om någon övergångssumma, men förhandlingarna förväntas slutföras  inom några veckor. Prislappen som nämns i sammanhanget är 8 miljoner euro (Le 10 Sport).

* * *

Wilfried Bonys representant Dalibor Lacina har bekräftat att Liverpool är en av flera klubbar som han har varit i kontakt med rörande den ivorianska anfallaren. Lacina hävdar att Bony är en spelare som Liverpool överväger att värva (isport.blesk.cz).

* * *

Liverpool visar intresse för Jeffren Suarez (Record).

Liverpool är intresserade av Oscar Cardozo, som befinner sig i kontraktsförhandlingar med Benfica (Record).

* * *

Liverpool och Manchester City är intresserade av Real Betis landslagsmittfältare Benat (El Correo).

* * *

Liverpool letar efter en ny mittback. Feyenoords 20-åring Stefan de Vrij, som även har scoutats av Chelsea, är ett alternativ för LFC. De Vrijs kontrakt går ut 2014 och han är ovillig att förlänga, då det finns intresse från England och Tyskland. Samtidigt kan Sebastian Coates vara på väg bort – Juventus är intresserade av uruguayanen (The Daily Mail).

De Vrij är en spelare som Liverpool överväger. Han värderas till £3,5 miljoner men hans eventuella övergång till LFC beror på om Coates lämnar på lån (The Guardian).

* * *

Harry Redknapp vill att QPR ska låna Joe Cole resten av säsongen (The Independent).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Jag skulle önska att ni länkade spelarnamnen som ni nämner i era blogginlägg. Det hade varit en väldigt trevlig service från er.

  Eller det kanske bara är jag som:
  – Markerar spelarnamn…
  – Högerklickar…
  – Klickar; Sök i google efter ”spelarnamn”…
  – Letar reda på wiki (motsvarande sida med bio) och klickar…

  Som sagt, vore en bra service om ni känner att ni orkar och vill.
  (Jag misstänker att ni själva ändå ofta har tittat på någon sådan form av sida innan ni postar inlägg?)

  Tack på förhand

 2. Gomis är en bra anfallare men han bränner alldeles för många lägen. Känns inte som vi behöver fler av den typen.

  Tråkigt att Coates inte verkar hålla måttet än. Gillar honom och tycker han har presterat helt ok när han har fått chansen,

 3. Gäller att slå till snabbt på Gomis, innan han är 28år och således borta iomed vår transferpolicy..

 4. Är inte ett dugg intresserad av Gomis.
  Tycker inte han håller för en klubb som vill/ska slåss i toppen i framtiden.
  Är det någon som kan övertyga mig om hans storhet?

 5. Låna ut istället för att sälja Coates.. Tycker förvisso att han borde få spela framför Carra, men kanske räcker han inte till helt enkelt.

 6. Pelle/Jesper:

  Vilken källa/hemsida använder ni när kollar statistik ifrån matcherna?

 7. Korkat att skicka Coates när man rycker i Cavani!! Dessutom är Carragher slut och vi har en av dom mest talangfyllda backarna i Sydamerica!! Men vore typiskt LFC för det verkar styras av ett gäng Disney figurer!!!

 8. @Högga

  ”Korkat att skicka Coates när man rycker i Cavani!!”

  – ?

  – Sydamerika!

  – Disneyfigurer?

 9. Sola, Skysports använder vi oftast. Det är officiell statistik ifrån matcherna i alla fall.

 10. Till Bob!!
  Ja dom är landsmän!! Språk,umgänge,Det sociala!!
  Ja dom som lagt miljarder på namn som Downing,Carroll,Hendo,Adam,Aquilani,Cole etc etc!! Menar inte att alla är värdelösa och det är lätt att säga/tycka med facit i hand!! Menar mest att priserna är skyhöga och att dom har överbetalat!!

 11. Högga. Till att börja med var det inte FSG som värvade in Aquilani och Cole. Och föresten har nog inte ägarna så mycket med transfers att göra. Litar nog på manager och scouter och skjuter till pengar. Cavani är ett extremt otroligt transfermål med tanke på att han nyss förlängde med Napoli och kommer bergis kosta över £35 milj:/ Att han dessutom skulle välja Liverpool känns även det otroligt trots Suarez. Att två människor kommer från samma land och spelar i samma landslag är ingen garanti för att de är bästa vänner. Personligen tycker inte jag Cloates visat tillräckligt. Han fyller heller ingen större funktion för Liverpool i dagsläget men är fortfarande ung. En utlåning av honom skulle vara perfekt tycker jag. ✌

 12. @Markus:
  Jo dom litade fullt ut på Daglish å co för gav ju dem enorma summor så att de betalade överdrivna överpriser medan nu när dom har lärt sig sin läxa håller i pengarna något överdrivet så att BR får det väldigt svårt. Så tycker sammanfattningsvis att ägarna har väldigt mycket med transfersna att göra.

 13. Kul med spektakulära värvningar men funkar alltför sällan bra. Se på West Brom, funkar bra med budgetlirare. Gillar att FSG håller i plånboken så young gunsen får chansen. En vass forward är allt vi behöver. Kan bi bara få lite högre andel av chanserna så kommer vi få helt en större trygghet i spelet vilket i sin tur kommer göra oss tyngre att möta. Vi är bland de mest underhållande lagen i PL, bara vi får int fler bollar på alla chanser så är vi med i topp!

  Ha tålamod, vi är på rätt väg!

 14. Säga vad du vill men en en styrelse är ytterst ansvariga och ska godkänna besluten så vet inte hur du menar!! Bara tanken av Sigurdsson gjorde mig orolig på vart detta är på väg!!!

 15. Sigurdsson har ju varit dålig i Spurs så att han inte gick till oss rör mig inte i ryggen. Åter till ägarna. Naturligtvis är det dom som betalar så dom har ett ansvar men om deras experter säger att tex Downing är en otrolig spelar, värd sina £20 milj. En viktig kugge i laget helt enkelt. Och ägarna saknar både kunskap om fotboll och spelare. Dom litar på sina experter och skjuter till cashen som behövs. Är det då ägarna eller scouterna som tappat bollen när Downing floppar? Kan ju diskuteras men jag skulle argumentera för att ägarna gjort rätt och KK och Liverpools scouter sabbade det. Och det är för deras misstag som BR nu lider eftersom ägarna nu är försiktiga och vill inte spendera mer pengar.

 16. @Markus Jag tror inte det var scouternas fel heller, downing var en notorisk poängplockare och gjorde väldigt mycket i villa. Tror faktiskt det ligger på kd som inte har lyckats att få igång downing, och även downings eget fel som inte kommt i form till matcherna och som inte har lyckats ta för sig liks mycket som han kunnat förut. Tycker faktiskt att bör fått igång honom liten

 17. Downing var bara ett exempel jag tog för att belysa min tes. dvs att ägarna kanske inte är lika ansvariga för dåliga värvningar som Högga anser. Att sedan kalla Downing notorisk poängplockare är väl lite i överkant. 9 mål på 63 matcher. Han fick visserligen in endel bra inlägg som resulterade i mål men £20 milj för han är sjukt överpris. Men som sagt, inte bara han utan i princip alla värvningar utom Suarez och, till viss del, Enrique har ju floppat. Är det ägarnas fel? Knappast.