. . .

Liverpool och Lyon har pratat om en eventuell övergång för Bafétimbi Gomis. Klubbarna är ännu inte överens om någon övergångssumma, men förhandlingarna förväntas slutföras  inom några veckor. Prislappen som nämns i sammanhanget är 8 miljoner euro (Le 10 Sport).

* * *

Wilfried Bonys representant Dalibor Lacina har bekräftat att Liverpool är en av flera klubbar som han har varit i kontakt med rörande den ivorianska anfallaren. Lacina hävdar att Bony är en spelare som Liverpool överväger att värva (isport.blesk.cz).

* * *

Liverpool visar intresse för Jeffren Suarez (Record).

Liverpool är intresserade av Oscar Cardozo, som befinner sig i kontraktsförhandlingar med Benfica (Record).

* * *

Liverpool och Manchester City är intresserade av Real Betis landslagsmittfältare Benat (El Correo).

* * *

Liverpool letar efter en ny mittback. Feyenoords 20-åring Stefan de Vrij, som även har scoutats av Chelsea, är ett alternativ för LFC. De Vrijs kontrakt går ut 2014 och han är ovillig att förlänga, då det finns intresse från England och Tyskland. Samtidigt kan Sebastian Coates vara på väg bort – Juventus är intresserade av uruguayanen (The Daily Mail).

De Vrij är en spelare som Liverpool överväger. Han värderas till £3,5 miljoner men hans eventuella övergång till LFC beror på om Coates lämnar på lån (The Guardian).

* * *

Harry Redknapp vill att QPR ska låna Joe Cole resten av säsongen (The Independent).