Trots att Aston Villa har accepterat Liverpools bud på Luke Young är en övergång osannolik att genomföras (The Liverpool Daily Post).

Luke Youngs övergång ser inte ut att bli av sedan Liverpools intresse svalnat (The Liverpool Echo).

Det är osäkert om Luke Young flyttar till Liverpool. Dels viill han spela mycket och dels har han ett bra kontrakt i Aston Villa, som gör det svårt att komma överens om kontraktsvillkoren med Liverpool (The Express & Star).

Liverpool vill inte göra sig av med Maxi Rodriguez och man har heller inte för avsikt att låna ut Daniel Pacheco (The Liverpool Echo).

West Ham vill absolut inte sälja Scott Parker, men spelaren själv har en annan ståndpunkt. Mittfältaren uppges nämligen vara frustrerad över att West Ham vägrar ens överväga att sälja honom, och han skulle gärna vilja lyssna på vad Tottenhan, som la ett bud häromdagen, har att säga (The Guardian).

Scott Parker vill lämna West Ham, trots att klubben har erbjudit honom ett femårskontrakt värt sammanlagt £20 miljoner. Parker vill spela i Europa och vet att detta mycket väl kan vara sista chansen för honom, då han fyller 30 år i oktober. För sex år sedan tvingade han fram en flytt från Charlton till Chelsea och nu kan han vara på väg att hamna i konflikt med West Ham. Tottenham och Aston Villa är intresserade, och Liverpool kommer också att bli det om Javier Mascherano säljs (The Daily Mail).

1 kommentar
  1. Blir grymt besviken om Pacheco lånas ut vill helst se honom på bänken så han kan hoppa in och briljera

Kommentarer är stängda.