Officiellt bekräftade övergångar:

– Ezequiel Munoz från Boca Juniors till Palermo.
– Raul Gonzalez från Real Madrid till Schalke 04.
– Ruben Perez från Atletico Madrid till Deportivo La Coruna.
– Ailton Almeida från FC Köpenhamn till APOEL.
– Jonathan de Guzman från Feyenoord till Real Mallorca.

* * *

Liverpool-relaterade rykten:

Luke Youngs representant Andy Evans har bekräftat att Liverpool och Aston Villa är ense om en övergångssumma rörande ytterbacken (BBC Sport).

Luke Young har flugit till Aston Villas försäsongsläger i Portugal. Han är fullt medveten om att ett erbjudande från Liverpool, men är inte helt säker på en flytt, eftersom han är rädd för att fastna på bänken (The Birmingham Post).

Luke Young har fördröjt sin förväntade flytt till Liverpool eftersom han vill ha en ”pay off” av Aston Villa innan han lämnar. Detta eftersom han måste sänka sin nuvarande lön på £40 000 i veckan om han ska flytta i Liverpool. Nu vill han alltså ha ett ”golden goodbye” av Aston Villa (The Mirror).

Roy Hodgson vill värva Aston Villas Stiliyan Petrov som ersättare till Javier Mascherano. Liverpools manager är beredd att hosta upp omkring £7 miljoner för bulgaren, som kan vara angelägen om en flytt, men Aston Villa är förstås inte lika angelägna om att sälja – speciellt inte då flera av deras andra spelare också är eftertraktade av andra klubbar (The Mirror).

* * *

Övriga rykten:

Bologna budar 2,5 miljoner euro för Oscar Wendt (Corriere dello Sport).

Lazio är nära att signa Javier Garrido från Manchester City (Calciomercato).

Arsenal har erbjudit Cagliari 6 miljoner euro för målvakten Federico Marchetti, men ö-laget vill ha 9 miljoner euro (Datasport).

Av de klubbar som är intresserade av Hatem Ben Arfa skulle fransmannen föredra en flytt till AC Milan, meddelar hans agent Frederic Guerra (Calciomercato).

Juventus är beredda att erbjuda Milan en okänd summa pengar + Mauro Camoranesi för Klaas-Jan Huntelaar (Tuttosport).

Hercules är intresserade av Fabio Grosso och Mauro Camoranesi (Diario Informacion).

San Lorenzo vill värva Libertads anfallare Pablo Velazquez (Ole).

Feyenoords tekniska direktör Leo Beenhakker har bekräftat att klubben inte kommer att låna Franco Di Santo av Chelsea. Anledningen är att anfallaren har på tok för hög lön (Algemeen Dagblad).

Wolfsburg är intresserade av Bayern Münchens defensiva mittfältare Anatoliy Tymoshchuk (Wolfsburger Allgemeine Zeitung).

En annan spelare som kan vara på väg bort från Bayern München är Jose Sosa. Argentinska Estudiantes är den senaste klubben att visa intressen för mittfältaren (Diario Hoy).

Liverpool är inte den enda klubben som letar efter nya vänsterbackar. Middlesbrough gör också det, och idag deltog två provspelande vänsterbackar i lagets träningsmatch mot Sachsen Leipzig. Det handlade om italienaren Mirko Pieri och den senegalesiska landslagsmannen Jackson Mendy (Skysports.com). Onekligen inga namn för Liverpool, men kanske för Middlesbrough.

1 kommentar
  1. Jag hade kommenterat har under, och do svarade bjorn med att ”’du moste vara po semester’ Ja, jag e faktiskt po semester 😉

Kommentarer är stängda.