Officiellt bekräftade övergångar:

– Guti lämnar Real Madrid. Nästa klubbdress ännu inte klar.

* * *

Liverpool-relaterade rykten:

Rafael van der Vaart erkänner att han är smickrad över intresset från Liverpool och Chelsea. Holländaren vill gärna ha mer speltid, då han är i sina bästa år, och anser att Premier League är den enda ligan vars standard är jämförbar med La Liga (The Daily Star).

Nices ordförande Gilbert Stellardo säger att bara West Ham och Fenerbahce har kontaktat de rörande Loic Remy, och att han bara har hört rykten om att Liverpool, Arsenal och Chelsea är intresserade av anfallaren (L’Equipe).

Liverpool är nära att värva Maynor Figueroa för £6 miljoner. Spelarens agent säger att ”a deal is almost in place with Liverpool” (The Telegraph).

David N’Gog ser ut att bli kvar i Liverpool, trots sina små möjligheter till speltid. West Brom, Newcastle och Bolton är intresserade av anfallaren, men anser hans lön på £2 miljoner om året är för hög. Liverpool kräver £6 miljoner i övergångssumma för att släppa fransmannen på permanent basis (The Mirror).

Roberto Mancini medger att han ännu inte har gett upp hoppet om att värva Fernando Torres till Manchester City (The Mirror).

Philipp Degen kan vara på väg till Stuttgart för £1 miljon (The Times).

* * *

Övriga rykten:

Stephen Ireland har bråkat med Mancini under Manchester Citys USA-turné och nu tyder allt på att mittfältaren kommer att lämna för omkring £10 miljoner (The Mirror).

Cesc Fabregas är överens med Barcelona om kontraktsvillkoren – nu är det upp till klubbarna att förhandla fram en övergångssumma (Sport).

Roma har inte kommit överens med Inter rörande Nicolas Burdisso. Nu har Juventus gett sig in i leken (Tuttosport).

Atletico Madrid hoppas värva Diego Godin, som skulle gå på hela £15 miljoner att köpa loss från Villarreal (Marca).

Newcastle hoppas få låna Hatem Ben-Arfa (The Mirror).

Aston Villa värderar Ashley Young till £30 miljoner (The Mirror).

Keisuke Hondas agent har förnekat det rykte som gör gällande att japanen är nära en flytt till AC Milan (Football Italia).

3 kommentarer
  1. när kommer fortsättningen på dom du tkr vi ska köpa?

    • Vet inte, men det blir svårare nu, jag hade inte räknat med att t.ex Insua skulle säljas och Cole köpas.

Kommentarer är stängda.