The People har valt att publicera följande rykten i sin söndagsupplaga:

 • Om Liverpool tappar Fernando Torres för omkring £50 miljoner planerar Roy Hodgson att ersätta spanjoren med Diego Forlan. Atletico Madrid kan tänka sig att sälja 31-åringen för runt £15 miljoner, medan anfallarens lönekrav vore omkring £100 000 i veckan.
 • Liverpool vill värva Connor Wickham. Hodgson är beredd att fråga styrelsen om de £8,5 miljoner som krävs för att Ipswich ska släppa sin megatalang. När Hodgson var i Fulham scoutades Wickham mycket noggrant och en flytt var på gång, men Wickham ville flytta till ett topplag, vilket Hodgson inte kunde erbjuda då – men kan göra nu. Det faktum att Hodgson har varit intresserad av honom under en längre tid än övriga intressenter – som Tottenham och Arsenal – kan ge honom ett övertag i kampen om den unga anfallarens signatur.
 • Juventus har erbjudit Liverpool mittfältaren Tiago Mendes för £4,5 miljoner.
 • West Ham är beredda att flyga Loic Remy till London under morgondagen. Med ett bud på £14,3 miljoner har klubben bjudit över Liverpool, som dock har bett om väntetid att eventuellt komma med ett nytt erbjudande. Nice ska ha varit positivt inställda till detta, vilket kanske delvis beror på att Remy vill flytta till Liverpool. West Ham vill å andra sidan göra klart affären så fort som möjligt.
 • Craig Bellamy föredrar en flytt till Tottenham framför Aston Villa. Roberto Mancini vill gärna inkludera honom i ett bud på James Milner, men detta är ingenting som walesaren vill.
 • Luke Young och Steve Sidwell är inte längre med på Aston Villas försäsongsläger och nu tyder allt på att duon kommer att lämna inom kort.
 • Blackpool vill signa Tottenhams Kyle Walker samt Oldhams unga anfallare Tom Eaves.
 • Celtic kommer att vända sig till Lee Grant om de misslyckas med att rekrytera David James.
 • Jean-Alain Boumsong vill återvända till Premier League.
 • West Ham har blivit erbjudna Ronaldinho. Brassens övergångssumma skulle bara ligga på £6 miljoner, men hans lön på minst £90 000 i veckan. Även andra PL-klubbar har blivit erbjudna bolltrollaren, som ju var världens bästa spelare för några år sedan.
 • Fulham är intresserade av Jürgen Klinsmann.
 • Manchester United har ännu inte gett upp hoppet om att värva Karim Benzema.
 • Om Martin O’Neill säljer James Milner för £28 miljoner är det inte säkert att han kommer att få alla pengarna tillgängliga till transfers. Dessutom fruktar O’Neill att klubben håller på att sälja Ashley Young till Liverpool eller Tottenham – bakom hans rygg.
 • Everton vägrar att överhuvudtaget förhandla med Arsenal rörande Phil Jagielka, som helt enkelt inte är till salu.
12 kommentarer
 1. Dom får gärna sälja young till liverpool iaf

 2. Wickham vore ju inte helt fel.
  In med fler engelsmän i laget.
  Om det skulle bli fallet är det bara att
  sälja Ngog och även Babel då Pacheco
  kan ta hans plats.

 3. Köp Ronaldinho 😀
  Ballt med en trollare i pool 😀
  Eller sätter lönen stopp ? :O

 4. ”1) Wickham only signed his first professional contract four months ago – he only turned 17 on March 31. A boyhood Liverpool fan, Connor’s hero is Reds star striker Fernando Torres.”

  Det låter ju som att våra chanser att få Wickham är rätt stora. Vore en spännande värvning!

 5. Men hallå, Chelsea (Ancelotti) har ju ett flertal gånger att han inte är i behov av flera spelare. Han är nöjd med spelare som Drogba, Anelka och Sturridge

 6. Ett köp av Wickham skulle göra mig otroligt glad, då han onekligen är en av Englands mest lovande spelare. Samtidigt känns det lite tveksamt att i nuläget, då klubben inte har så mycket att spendera, lägga så mycket pengar på någon som antagligen inte skulle kunna bidra jättemycket till A-laget på ett tag.

 7. Rafael Van der Vaart har ryktats till liverpool, vad tror ni om detta rykte ? Är han något att ha ?

 8. Van der Vaart…samma spelartyp som Cole, som spelar på exakt samma positioner som Cole. Så antagligen nej. Om Roy inte får för sig att sälja Aquilani, men jag tror inte att han skulle få för sig det.

 9. Tror inte att man ska lita så mycket på vad Ancelotti säger. Chelsea har ju även ett väldokumenterat intresse i Mario Balotelli.

  Nino, Fast van der Vaart har spelat mycket på kanten under sin karriär. Jag skulle hellre se en mer utpräglad kantspelare som t.ex Milos Krasic, men man ska nog inte utesluta att Liverpool värvar vdV. Men en stor skillnad mellan Cole och vdV är ett vdV har en ruggigt bra vänsterfot.

 10. Instämmer i det du säger. Cole kan även han spela på kanten, så jag räknade in den positionen när jag sa så. Jag vill också ha en utpräglad kantspelare, en snabb spelare som kan springa förbi försvarare. Visst har VDV en bra vänsterfot, men jag tycker vi har för många spelare som liknar honom på nåt sätt.

  För mig så är VDV en offensiv mittfältare med ett bra inlägg, men som inte springer förbi en försvarare, utan slår just inlägg i ett tidigt skede. Jag tycker nästan att man kan säga samma sak om Gerrard, Aquilani och Maxi. Även om jag drar alla lite över en kant nu.

  • Ja, Liverpool har många ”tänkare”, men det beror mycket på hur laget kommer att spela. Om man t.ex har en extremt offensivt skicklig högerback som Glen Johnson blir ju spelare som Cole, Maxi etc väldigt bra komplement på kanten med kombinationsspel o.sv. Kanske ännu bättre än att ha en dribbler som Milos Krasic. Vi får väl se vad som dyker upp på vänsterbackspositionen. Men självklart kan det vara bra att ha många olika spelartyper i en trupp. Liverpool har fått in snabbhet i Jovanovic, men kommer förmodligen att tappa det också, jag tror att Babel flyttar.

Kommentarer är stängda.