[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Jon Flanagan har genomgått en andra knäoperation och blir borta 6-9 månader (The Times).

Flanagans kontrakt går ut i sommar och skadan komplicerar förstås kontraktsförhandlingarna. Liverpool har hur som helst för avsikt att stötta spelaren under rehabiliteringen och kommer att erbjuda någon slags kontrakt (The Telegraph).

* * *

Mateo Kovacic vill lämna Inter i sommar. Barcelona är favoriter till att signa kroaten, men Liverpool är också ett alternativ (Tuttomercatoweb).

* * *

Manchester City planerar att lägga ett seriöst bud på £50 miljoner för Raheem Sterling. Om Liverpool säljer Sterling kan man köpa Christian Benteke för de £30 miljonerna som Aston Villa begär för honom. Brendan Rodgers nuvarande transferbudget ligger på £30 miljoner, och skulle således behöva sälja för att ha råd med Benteke, eftersom även andra spelare ska köpas in. Memphis Depay är nära en flytt och han skulle sluka en stor del av transferbudgeten (The Mirror).

Liverpool är intresserade av Christian Benteke – men Aston Villa kräver £30 miljoner för honom (GOAL.com).

* * *

Det skulle bli svårare för Liverpool att signa James Milner om man misslyckas med att kvalificera sig för Europaspel nästa säsong. Liverpool har alltid trott sig kunna locka Milner, som även gillar idén att spela på det centrala mittfältet (The Telegraph).

Liverpool vill kontraktera James Milner. Den mångsidiga mittfältaren har en ung familj och har rotat sig i nordvästra England, vilket i kombination med att LFC är villiga att matcha hans nuvarande veckolön på £90 000 gör att LFC är ett attraktivt alternativ för honom (The Mirror).

James Milner vill flytta till en klubb som spelar i Europa. Han vill egentligen stanna i nordvästra England och Liverpool har varit segervissa i racet om hans signatur, men om de usla resultaten fortsätter kan LFC missa Europaspel nästa säsong (The Daily Mail).

* * *

Galatasaray vill signa Glen Johnson (Fanatik).

West Ham överväger att försöka signa Glen Johnson (The Daily Mail).

* * *

Memphis Depay är Liverpools ”No 1 target” och holländaren verkar vara angelägen om att genomföra övergången (The Daily Mail).

* * *

Liverpool är intresserade av Denis Cheryshev, som just nu är utlånad till Villarreal. Real Madrid kan tänka sig att sälja för £15 miljoner eller låna ut igen (The Daily Mail).

12 kommentarer
 1. Depay, Kovacic och Klopp in så har vi gjort det bästa transferfönstret på 10 år

  • Och fan för att satsa på ”halvbra” spelare som Benteke lambert jovetic och dylikt…

 2. Hur kommer det sig att intresset för Konoplyanka är helt borta när han nu kan gå gratis? 30m för benteke? Bra spelare men kan inte riktigt se honom passa i BR s spel. Men han gör ju mål iaf…

 3. In Dybal 34m Vietto 28m Kongobia 27m Kovacic 23m Jaanmat 10m inhämtas utan övergångssumma: Millner Fridel
  Kostnad: 122m

  Ut Lambert 3 Borini 8 Ballo 13 Lucas 7 Sterling 40 Enriqe 3 Coates 3 Aspas 4 Alberto 2 Texeria 2 Lämnar grattis: Gerrard Johnson
  Toure Jones
  Intäkt:85m

  Lånas ut gör Ojo Yesil mm

  Ägarna behöver skjuta in 37m då ger vi oss själva chansen med denna trupp 15/16!

  Vad säger ni?

  Mignolet
  Fridel
  Ward

  Lovren
  Sakho
  Skrtel
  Ilori
  Wisdom
  Jaanmat
  Moreno
  Manqilio
  Flanagan

  Can
  Henderson
  Allen
  Coutinho
  Markovic
  Ibe
  Millner
  Kongobia
  Kovacic
  Lallana

  Vietto
  Dybal
  Sturre

 4. Känns inte rimligt att få in Dybala och Vietto. Blir nog Spelare som Ings istället…Origi är även på ingång så mer än en ny anfallare är tveksamt.

 5. Skulle kännas lite märkligt med en värvning av Benteke när vi får in Origi.

  Kovacic är ju drömmen, är övertygad om att det skulle vara en lika stor stöld som när vi värvade Coutinho från Inter. Dock lite saftigare peng denna gången…

  Dybala och Vietto känns ju lite orealistiskt, men en av de kanske, Vietto är min favorit.

 6. Benteke för 30 milj känns som ett riktigt överpris men kan man betala 25 för lallana så är väl inte det omöjligt.

  Har svårt att se att BR kan locka över kovacic och depay.

 7. Bara en liten undrande fråga!
  Varifrån får ni som brukar skriva inkomster och utgifter för köp och försäljningar siffrorna?
  Tar ni det från någon sida eller spekulerar ni?
  Är väl omöjligt att säga en summa då det kan bli att flera klubbar slåss om samma spelare och då stiger priset. Och om det inkluderas spelare eller skriva olika klausuler så sänks priset.

 8. Kingpin:

  I mitt fall är det spekulation som du säger så kommer det slå en hel del men över samtliga spelare in och ut kanske totalen blir ett hyfsat riktmärke.

  Tycker vi måste ha två nya anfallare Dybal och Vietto känns mest rätt för mig när man tänker på spelsystem mm men skulle man gå bet så finns tex Lacazette som ett bra alternativ. Det är dags att ta oss tillbaka där vi ska va. Tycker denna trupp kan göra det både på kort och lång sikt. Vi blir av med några riktigt tunga löneposter så vi borde kunna matcha vad som krävs vad gäller löner.

  Men som ni säger kommer det bli hård konkurrens med det är dags att Liverpool får några topptargets nu!

 9. Drömmen för mig är:
  Forwards: Depay, Lacazette, Ings
  Mittfältare: Kovacic, Illarramendi
  Försvarare: Papadopoulos, Montoya

 10. Köp in Kondogbia och Naingoolan till mittfältet, vi behöver en uppgradering där. Gerrard försvinner och vi har det ganska tunt där. Henderson är ok Lucas kan göra ett hyfsat jobb, Allen är för dålig i ett topplag. Så vi har det ganska tunt där till nästa säsong.

Kommentarer är stängda.