Enligt The Mirror är flera klubbar besvikna över att de förlorade kampen om Raheem Sterlings signatur.

Arsenal och Fulham lyckades inte komma överens om de ekonomiska villkoren, medan spelaren tackade nej till Manchester City, som bjöd dubbelt så mycket pengar som Liverpool.

* * *

Den till Stuttgart utlånade Aliaksandr Hleb är på väg tillbaka till Premier League.

28-åringen lämnade som bekant Arsenal för 18 månader sedan, men misslyckades med att ta en plats i Barcelona.

Nu är Barcelona redo att sälja vitryssen i sommar.

”Chansen att jag stannar i Stuttgart nästa säsong är noll. Barcelona kommer att bestämma över min framtid och jag är öppen för alla alternativ. Men jag har visat i Arsenal att jag kan spela i England och gillar Premier League,” sa Hleb till The Mirror.

Hleb uppges vara tillgänglig för £8 miljoner. Alternativt kan Barcelona vara beredda att låna ut honom ytterligare en säsong.

Manchester City och Aston Villa sägs vara de hetaste alternativen för mittfältaren.

* * *

Bayern München har registrerat sitt intresse för Milos Krasic, rapporterar The Daily Mail.

Serben betraktas som en potentiell ersättare till Franck Ribery. En av Krasics representanter bekräftar Bayerns intresse – och menar dessutom att intresset är ömsesidigt.

Vidare skriver tidningen att Krasic har indikerat att han vill till antingen Spanien eller Italien – där Real Madrid, Inter och AC Milan är intresserade – men att hans rådgivare försöker övertala honom att flytta till Premier League istället.

Krasic tackade nej till Manchester City tidigare under året, men Liverpool, Arsenal och Manchester United uppges fortfarande vara intresserade av hans tjänster.

* * *

Manchester United är intresserade av Dinamo Zagrebs Milan Badelj, skriver The Daily Star.

Den 21-årige mittfältaren betraktas som ett stort hopp inom kroatisk fotboll.

* * *

Sunderland, Everton och Tottenham scoutade Romelu Lukaku i Anderlechts Europa League-match mot Athletic Bilbao, hävdar The People.