[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool har råkat ut för ytterligare en skada. Lazar Markovic tvingades byta tidigt för sitt Serbien i kvällens EM-kvalmatch. Det är oklart hur allvarlig skadan är, men vi återkommer naturligtvis med uppdateringar så fort det finns några.

* **

Raheem Sterling kommer att signera ett nytt femårskontrakt med Liverpool. Kontrakter ger honom en veckolön på £125 000 (The Independent).

* * *

Liverpools försök att signa Victor Valdes har kollapsat sedan 32-åringen nobbat klubbens begäran att han skulle komma till Melwood i fyra dagar och bevisa att han är skadefri (The Sunday People).

Liverpool är favoriter till att signa Dele Alli. Everton och Tottenham är också intresserade, men Liverpool ligger bäst till. En övergångssumma på omkring £9 miljoner har nämnts i sammanhanget och Brendan Rodgers kommer att konkretisera intresset när januarifönstret öppnar (The Sunday People).

* * *

Lukas Podolski kommer att vilja lämna Arsenal i januari om inte Arsene Wenger ger honom mer speltid (The Sunday People).

Liverpool håller koll på Joe Harts situation i Manchester City. Nu har Manuel Pellegrini försäkrat Hart om att han är etta mellan stolparna – och klubben är villiga att höja hans veckolön från £80 000 till närmare £150 000. En kontraktsförlängning ligger således nära till hands (The Mirror).

QPR:s ägare Tony Fernandes kommer att vända sig till Glenn Hoddle om klubbens nuvarande manager Harry Redknapp inte lyckas stoppa det fria fall som laget befinner sig i (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer
 1. Någon aning varför man skulle neka Valdes till att vara på Melwood i 4 dagar för att kolla fitness? Är väl att kolla fitness som man är som mest intresserade av att göra nu känns det som?

  • Sen blir man ju inte lite grinig på landslagsuppehållet heller. Skadelistan växer, men hoppas Studge och Allen/Can är tillbaka snart 🙂

  • Mm, det som är bra med landslagsuppehåll är ju att Liverpool får tillbaka spelare som skadade sig i det förra landslagsuppehållet. Det dåliga är att man får nya skador.

  • Precis så kände jag också, för en gångs skull skönt med landslagsuppehåll så att viktiga spelare missar mindre matcher. Nackdelen är ju de nya skadorna som kommer och Markovic hade behövt vara skadefri så han hade fått träna på och komma in i PL.

  • Ja, det låter lite mysko. Oavsett vilken klubb som Valdes väljer så kommer ju den att vilja läkarundersöka honom väldigt grundligt. Vi får se, sista ordet är nog inte skrivet än…

  • Det sägs att Valdes har nekat Liverpools begäran att bevisa sig skadefri inte Liverpool som nekat honom möjligheten.

  • Det förklarar isåfall mer, men fortfarande konstigt varför Valdes ska hålla på med diva-fasoner? Alla klubbar som vill signa honom lär ju vilka läkarundersöka honom grundligt innan man eventuellt signar honom

 2. Känns nästan som att Valdes har någonting att dölja när han inte ens kan tänka sig att provträna innan han skriver på.

 3. Väldigt tråkigt om Valdes-dealen inte går igenom. Han hade passat in i vårat spel betydligt bättre än Mignolet vars dagar mer eller mindre är räknade. En riktigt bra målvakt måste in inom den närmsta framtiden för att vi ska kunna ta ytterligare ett kliv mot att bli en konstant titelaspirant i Premier League.

 4. Annars så hoppas jag verkligen att vi värvar Dele Alli!