The People:

Liverpool vill ha £8 miljoner för att släppa Lucas Leiva. Hittills har Panathinaikos och Palermo registrerat sitt intresse, men vad det verkar, är de bara beredda att betala omkring £4 miljoner för den brasilianska mittfältaren.

Inter skulle också kunna vara sugna på mittfältaren, som Liverpool alltså inte är beredda att rea ut, men man är däremot beredda att sälja honom om rätt bud kommer.

Samtidigt verkar talangen Daniel Ayala lånas ut till Valladolid nästa säsong. 19-åringen har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Liverpool – och kommer förmodligen att lämna permanent efter att utlåningen är över. Mittbacken säger: “Right now I am waiting to see what my future is because I don’t know what will happen now Benitez has left. I am happy at Liverpool but I would be very excited to play in Spain.”

Vidare skriver tidningen att Chelsea är beredda att betala £50 miljoner för Fernando Torres. Spanjorens framtid i Liverpool är alltjämt osäker och Chelsea vill utnyttja detta. Londonklubben uppges även vara intresserade av Javier Mascherano, men är inte beredda att betala något överpris för denne.

1 kommentar
  1. Kan det verkligen stämma att Ayala skall lånas ut och sedan lämna Liverpool? Är inte han en ganska lovande talang?

Kommentarer är stängda.