Här kommer en snabb uppdatering om senaste nytt på ryktesfronten.

Simon Kjaer har figurerat i en intervju med italiensk media, där han bland annat snackar om VM och dessutom åter igen deklarerar att han är Liverpoolsupporter.

”För tillfället tänker jag bara på VM och sedan får vi se,” sa Kjaer till La Gazzetta dello Sport angående i vilken klubb han spelar nästa säsong.

Hur som helst, det är sant att min familj och jag hejar på Liverpool, men transfermarknaden har ingenting att göra med det.”

kjaerzlatan

Kjaer är givetvis nöjd över att kvalificera sig till VM.

”Det var en enorm tillfredsställelse.

”Zlatan är väldigt stark i luften och är så lång att du inte kan hålla jämna steg med honom där, så man måste förutse hans nästa drag.

”Angående VM, hoppas jag spela bredvid Agger, då han är min förebild. Men först måste jag spela 35 till matcher på högsta nivå den här säsongen.

Agger och Kjaer bildar ett mycket framgångsrikt mittbackspar i danska landslaget. Skulle de kunna göra detsamma även i Liverpool?

* * *

Liverpool sägs vara intresserade av Inters mittfältstalang Rene Krhin.

Krhin, 19, är från Slovanien och har faktiskt redan spelat två A-landskamper, trots att han bara har representerat Inters A-lag vid ett tillfälle.

I en intervju med den slovenska tidningen Ekipa kommenterar han Liverpoolryktet.

”Det är trevligt att höra att någon är intresserad av dig, men jag vet ingenting om Liverpoolryktet”, sa Krhin.

”Och dessutom – så bryr jag mig inte om den här typen av rykten. Jag lämnar allt sådant till min manager Marcel Kacinari, som jag litar på helt och hållet.

* * *

Ecuele Manga verkar vara ett hett namn på marknaden. Eller så har han en agent som är bra på att marknadsföra sina spelare.

Hur som helst, backtalangen ryktas till såväl Liverpool som Inter, och nu har han snackat lite om rykterna.

”Jag är smickrad över att förknippas med prestigefyllda klubbar som dessa två europeiska storklubbar”, sa Manga till Skysports.com.

”Dessa managers [Benitez och Mourinho] är legender i spelet, de har vunnit ligor och europiska cuper, så låt mig drömma att jobba under deras vägledning.”

På frågan om Manga föredrar Liverpool eller Inter svarade han: ”Vem är jag att välja? Det är bra att höra om intresse från dessa två storklubbar, men jag behöver jobba hårt och framtiden får utvisa [vart han hamnar].”