Liverpool-relaterade rykten:

Fiorentina har bekräftat att de inte kommer överens med Emiliano Insua om kontraktsvillkoren. De är helt enkelt inte beredda att matcha den lön som vänsterbacken har i Liverpool (Quotidianopuglia).

Lyons Jeremy Toualalan är en av de mittfältarna som tidningarna pekar ut som en potentiell ersättare till Javier Mascherano. Men enligt fransmannens agent Michael Manuello kommer han inte att lämna Lyon i sommar, och det finns ingen substans i ryktena om Liverpool (Sport.co.uk).

Liverpool är beredd att ge Sampdoria ett bud för Reto Ziegler (Sky Italia).

Real Sociedads president Jokin Aperribay har bekräftat att klubben är intresserade av Daniel Pacheco, men han är osäker på om värvningen kan genomföras (El Mundo Deportivo).

* * *

Övriga rykten:

Fenerbahce har erbjudit 16 miljoner euro för Asamoah Gyan – ett bud som Rennes överväger att acceptera. Rennes är för övrigt intresserade av en viss Loic Remy som ersättare till Gyan om de säljer denne (Le Parisien).

Marton Fulop är ytterst nära en flytt till Ipswich (The Journal).

Aston Villa är alltjämt intresserade av Mathieu Flamini, som de betraktar som en potentiell ersättare till James Milner (The Mirror).

Roma erbjuder West Ham Alexandre Doni och Stefano Otaka i budet på Valon Behrami (Gazzetta dello Sport).

Jonathan Woodgates tid i Tottenham kan vara över på grund av hans ständiga skadeproblem (The Daily Star).

Chelsea är beredda att låna ut Jack Cork till Swansea. 21-åringen har lånats ut flertalet gånger de senaste åren och nu verkar alltså en ny utlåning vänta (The Mirror).

Milos Krasic ser äntligen ut att flytta till Juventus. Klubbarna uppges vara överens, då italienarna slutligen gav med sig och går med på att betala CSKA Moskva de £14 miljonerna som de vill ha för yttermittfältaren (Soviet Sport).

Milan är intresserade av Mahamadou Diarra (Corriere dello Sport).

Amantino Mancini är beredd att nobba alla erbjudanden för att ta personlig revansch i Inter, där han ju har misslyckats brutalt hittills (Sky Sport Italia).

3 kommentarer
    • Det återstår att se. Han kan ju fortfarande komma överens med Fiorentina och så kan andra klubbar ge sig in i leken…

  1. Jag tror det är bäst han lämnar, hans brist på snabbhet gör att han inte hänger med i PL-tempot. Italienska ligan hade nog passat honom bättre.

Kommentarer är stängda.