Idag skriver Daily Star att Liverpool är redo att värva Emile Heskey i januari.

LFC ska dock bara vara beredda att betala £1,5 miljoner för anfallaren, vilket Aston Villa kommer tycka är för lite, men de kanske ändå kommer att bli tvungna att släppa Heskey om han insisterar på en flytt.

Dessutom skriver Daily Express att Fulham vill värva Heskey i januari. Deras manager Roy Hodgson gillar också den stora engelska landslagsanfallaren.

* * *

Lazios president Claudio Lotito erkänner att man kommer att lyssna på bud för anfallaren Goran Pandev i januari.

Italiensk media hävar att Inter, Juventus, Fiorentina, Lyon och Liverpool är intresserade av Pandevs tjänster.

Pandev blir Bosman nästa sommar, och bör rimligtvis finnas tillgänglig för en relativt liten summa i januari.

* * *

Enligt The Mirror är Alex och Chelsea överens om ett nytt treårskontrakt.

Mittbackens kontrakt går ut nästa sommar, och bland andra Liverpool har ryktats varit ute efter att signa honom som Bosman.

* * *

Ytterligare en spelare vars kontrakt går ut efter den här säsongen är Middlesbroughs yttermittfältare Adam Johnson.

Lokaltidningen Evening Gazette skriver att många Premier Leagueklubbar är intresserade, och nämner  Manchester United, Tottenham, Fulham, Everton samt Sunderland.

Liverpool nämns alltså inte, men tidigare har många tidningar hävdat att Benitez är mycket intresserad av att värva Johnson.

2 kommentarer
  1. Heskey hade varit bra för oss med tanke på att han är stor och stark och kan suga in bollarna på ett sätt som inte Torres klara av, Adam Johnson hade varit en cool värvning, han lär ju inte göra sämre ifrån sej än Babel, Pandev är oxå en intressant spelare, kan väl spela på kanten oxå? Vad kan han kosta i Januari tro?

    • Jag tror bara att Pandev skulle kosta ett fåtal miljoner pund, faktiskt. Detta med tanke på att han inte spelar ett dugg i Lazio och det är ju bara onödigt för de att betala hans lön resterande del av säsongen, och dessutom är hans närvaro i klubben ett störningsmoment som kostar energi.

Kommentarer är stängda.