!

Stewart Downing
har misslyckats i Liverpool. Nu kan han redan vara på väg bort från klubben, enligt diverse rykten på twitter.

Till och med en utlåning är aktuell för Downings del, menar den normalt sett pålitlige twittraren @stephen1martin.

* * *

Liverpool och Arsenal är mycket intresserade av Cristian Tello. Om Tello väljer bort Liverpool kommer man att fokusera på att signa Theo Walcott istället (TalkSPORT).

Craig Bellamy ser ut att återvända till Cardiff City (TalkSPORT).

* * *

Moussa Sissoko medger att han kan komma att lämna Toulouse i sommar (L’Equipe).

Liverpool och Tottenham har varit intresserade av Sissoko under en längre tid (The Daily Star).

17 kommentarer
 1. Strunta i Tello, in med Walcott!!!

 2. Om bellamy och dessutom downing försvinner betyder det att rodgers vill städa ordentligt. Förhoppningsvis ramlar det in fler nyförvärv nu

 3. Glöm Walcott , det enda han kan är att springa fort rakt fram.

 4. WALCOTT, tyckte han utvecklades mycket den här säsongen! fan vad jag skulle vilja se honom i liverpool

 5. Theo Walcott är mitt klara första val, och dessutom så är han väll en erkänd Liverpool-supporter sedan barnsben?! 🙂

 6. Det extremt positiva är att downing försvinner decenniets värsta värvning.
  Ser hellre walcott än tello, för walcott kommer till hans favorit lag och hans familjs favorit lag 🙂

  Om downing försvinner gråter jag av lycka xD 🙂

  Tack Pelle för bloggen grymt jobb – YNWA

 7. Downing var självklart en jätte flopp för dom pengarna, han är i den åldern när han ska vara som bäst så en flopp säsong helt klart. Sen hoppas jag alla förstår att han är bättre än så! Sen kan det vara så att han aldrig fåe ut det hos oss, hur som hellst en rejäl flopp säsong

 8. @Carra23

  En aning magstarkt att uttrycka sig som du gör. ”Om downing försvinner gråter jag av lycka”.

  Anar visserligen att du överdriver, men samtidigt så tycker jag inte en supporter ska önska eller kräva att en spelare ska säljas. En spelare som står under kontrakt under den klubb vi stödjer. Jag stödjer Downing för nästa säsongs kampanj. Glöm heller inte att han skapade otroligt många clear-out-chanser, det är inte rättvist att kalla honom en flopp efter bara en säsong.

 9. Sola. Både håller med och inte i det du skriver. Vi ska stötta laget men vi måste också få uttala oss om spelare. Vad ska man annars få prata om. Däremot ska man alltid stötta laget och spelarna däri. Håller fast att downing säsong var en flopp dock inte sagt att nästa blir det

 10. Nu har vi fått in vår ”David Villa” i Fabio Borini. Otrolig speed, mycket bra tekniskt och trivs på vänsterkanten där han får bryta inåt för skott eller passning. I Roma gjorde han 5-6 mål på 7-8 matcher, när Borini spelade till vänster i anfallet. Grymt målfarlig.

  Nu ska vi bara se till att få in en vindsnabb högeranfallare i form av Walcott, eller Navas kanske? Hoppas verkligen på Walcott då han först och främst inte får en sån stor omställning som Navas lär få, samtidigt som han är Liverpool supporter.

  Joe Allen är en annan spelare som jag gärna ser i Liverpool snarast. Han kan Rodgers Barcelona-influerande spel samt potentialen som Allen besitter är enorm. Han är PL:s Iniesta, med underbar teknik och passningspel. Fantastisk blick för spelet och väldigt kvick. Köp honom nu! Han är dessutom endast 21 år.

  Reina
  Johnson – Skrtel – Agger – Enrique
  Allen – Lucas – Gerrard
  Walcott – Suarez – Borini

  Många säger att Suarez skall spela på en av kanterna, men jag ser honom mer än gärna i en ”falsk” nr 9-roll, precis som Messi. Där får han ut mest av sin kapacitet där han får diktera anfallen och vara i centrum och komma till många avslutslägen. Borini har en ”Villa-roll” där han från vänsterkanten är med mycket i djupled och på så sätt också komma till mycket avslut han med.

  Detta kan bli succé! Y.N.W.A <3

 11. @Mille

  Man får skriva absolut vad man vill om Downings första säsong i Liverpool, MEN det är inte rättvist att stämpla honom som flopp. Sådant gör man efter en spelares tid i klubben, han har fortfarande flera år på sitt kontrakt.
  Att sedan stötta våra spelare är en självklarhet.

 12. Jag tycker absolut inte att Downing gjorde en tillräckligt bra säsong, och att 0 poäng på 38 matcher talar sitt tydliga språk. Men detta gör honom inte till en flopp.

 13. Downings första säsong va en flopp… Bara för det så är inte hela spelaren en flopp.
  Hela säsongen va en flopp för alla.

  Jag vill varken se tello eller walcott.

  Jag vill se Adam Johnson och pedro som tillskott på högerkanten.
  Vill ha kvar både downing och bellamy.

  Det är inte bra att ändra för mkt på en säsong.

  Dock vill jag se carroll, Cole och aquilani lämna.

  Adam och downing ger jag en säsong till för att se vad dom går för.

 14. Sola :
  jag stödjer Liverpool inte individer 🙂
  Downing var aldrig en tillräckligt bra spelare för oss.
  I den åldern & för den summan = ett skämt.

  Du har din åsikt jag har min.
  Ifall det stör dig ber jag om ursäkt men förändrar inte min för det.
  YNWA

 15. Sola. Vi är nog alla överens om att downings säsong var under isen iallafall vad tror du, har han kapasiteten för att spela rodgers system tro?

 16. Jag hör till dom som är tveksamma till walcott, känns mer som en sprinter än bra fotbollspelare. Trott många år att han ska slå igenom men det händer ju aldrig.. Visst han är fortfarande ung men finns mer spännande talanger utanför öarna. Lucas moura är fortfarande lite av en dröm men då är cl ett måste…

 17. @Carra

  Haha nej, du ska inte behöva be om ursäkt. Du har din åsikt och jag har min åsikt (som handlar om att inte döma honom som flopp efter bara en säsong).
  Vill inte ”ta ifrån” vad du tycker, bara argumentera för vad jag tycker. (:

  @Mille

  Absolut, det är vi överens om. Om nu Downing får stanna, så tror jag att detta är den säsong där vi verkligen ska förvänta oss det bästa utav honom, eller den säsong där vi kommer få svar på tal. Med Brendan kommer vi få se en mycket strukturerad taktik, och om Downing kommer upp i samma nivå som under sina sista år i Aston Villa; så ska det inte vara några problem för honom att börja leverera.
  Frågan är ju om han är tillräckligt stark för att spela på den högsta nivån och förväntas prestera assist dag ut och dag in. Denna säsong är nog avgörande för Downings framtid.

  Ser du lite på hur han var i Middlesbrough och Aston Villa, så ser man att han inte var jätteframträdande den första säsongen i respektive klubb. Det tog en viss tid för honom att hamna på sin högstanivå, det är bland annat detta som ger mig hopp om honom.

Kommentarer är stängda.