!

Andy Carroll riskerar att frysas ut i Liverpool om han vägrar att acceptera att han inte har någon framtid i Rodgers Liverpool. Rodgers kommer att förklara den bittra sanningen för Carroll när han ansluter till försäsongsträningen den 23:e juli (The Mirror).

När Andy Carroll och resterande EM-spelare ansluter till Liverpools trupp kommer Brendan Rodgers att berätta för Carroll att han inte ingår i planerna. Carrolls första reaktion kommer att vara att han ska slåss för sin plats, men samtidigt vill han inte riskera frysas ut. Fulham hoppas att Carroll ska överväga möjligheten att lånas ut dit nästa säsong (The Daily Star).

* * *

Rodgers har tvingats fördröja sitt beslut om Alberto Aquilanis framtid i Liverpool. Orsaken är att italienaren åter igen har blivit skadad (The Daily Mail).

* * *

Glenn Loovens är nära en flytt till Real Zaragoza (The Daily Express).

Fabrice Muamba är långt ifrån att kunna göra comeback på fotbollsplanen, men han hoppas fortfarande kunna fortsätta sin karriär i Bolton (The Daily Express).

Aston Villas mittfältare Jean Makoun inväntar fortfarande arbetstillstånd och har således ännu inte inlett försäsongsträningen med laget (The Daily Express).

* * *

Robin van Persie
letar efter hus i Manchester vilket indikerar att United och City ”battlar” om holländarens signatur (The Daily Star).

Bolton och Wolves visar intresse för Vadim Demidov (The Daily Star).

Watfords nya manager Gianfranco Zola vill låna Federico Macheda (The Daily Star).