Liverpool vägrar sälja Coutinho, men Sakho kan var på väg bort.

* * *

Barcelona försöker som bekant signa Coutinho och brassen vill genomföra flytten – men Liverpool fortsätter att nobba bud från Katalonien. Idag rapporterar samtliga pålitliga medier att Liverpool nyligen tackade nej till ett bud på 125 miljoner euro. Liverpool ska dessutom har informerat Barcelona om att Coutinho inte är till salu oavsett vad de budar härnäst. Kanske läge för Barcelona att leta nya ’targets’?

* * *

En som Liverpool gärna vill sälja är Sakho. Prislappen på £30 miljoner har haft en avskräckande effekt för många intressenter, men en flytt kan fortfarande bli av.

Idag rapporterar nämligen Liverpool Echo och flera andra medier att West Bromwich Albion överväger att buda på Sakho. Huvudanledningen till WBA:s intresse är att de ser ut att tappa Jonny Evans till Manchester City. De sistnämnda budade nyligen £18 miljoner för Evans; det budet blev förkastat, men ett nytt bud förväntas accepteras av WBA.

* * *

Samtidigt noterar vi att Sheyi Ojo äntligen har valt vilken klubb han ska bli utlånad till. Valet föll på Fulham, som därmed får en välkommen förstärkning.