Liverpool och Real Madrid förhandlar om en potentiell flytt för Mahamadou Diarra. Mittfältaren har ett år kvar på sitt kontrakt och spanjorerna vill ”casha in” för att undvika att 29-årigen lämnar på free transfer nästa sommar (AS).

Liverpool är favoriter till att värva Hatem Ben Arfa, som skulle gå på omkring £6,5 miljoner att köpa loss från Marseille. Källor hävdar att Ben Arfa befann sig i Merseyside för förhandlingar under tisdagen, och 23-åringen har inte gjort någon hemlighet av att han vill spela i Premier League. Roy Hodgson överväger även att värva Mahamadou Diarra, som finns tillgänglig för en billig penning (The Daily Mail).

Liverpool är nära att signa Hatem Ben Arfa. 23-åringen befann sig rent av i England för förhandlingar under gårdagen (France Football).

Hatem Ben Arfas agent Michael Ouazine säger att han slutförhandlar om ett kontrakt i England, och att 23-åringen kan komma att spela för sin nya klubb redan i helgen, men säger inte vilken klubb det handlar om. Tidningens egna uppgifter hävdar att det troligtvis handlar om Liverpool (La Provence).

Liverpool vill värva Hatem Ben Arfa innan transferfönstret stänger (The Daily Star)

Liverpool närmar sig en värvning av Paul Konchesky. Roy Hodgson föredrar Fulhamspelaren framför Carlos Salcido, och ser ut att erbjuda 3,5 miljoner för hans tjänster (Skysports.com).

Roy Hodgson ser ut att lösa Liverpools vänsterbacksproblem genom att värva Paul Konchesky. Klubben är beredd att betala £3,5 miljoner för 29-åringen, som har ställt in sig på en flytt till Liverpool (The Daily Mail).

West Ham är väl medvetna om att både Liverpool och Sunderland är intresserade av Carlton Cole, men ingen av klubbarna har framfört något konkret bud än. West Ham kräver £15 miljoner för Cole, som vill flytta till Liverpool, och kanske kan man finansiera värvningen genom en del av pengarna som den förväntade försäljningen av Javier Mascherano inbringar (ESPN Soccernet).

Inter är beredda att intensifiera sitt intresse för Dirk Kuyt, som dock inte är särskilt angelägen om att lämna Liverpool (The Liverpool Echo).

Dirk Kuyts agent Rob Jansen hävdar att holländaren vill lämna Liverpool, men att han inte vill lämna till vilket pris som helst (Corriere dello Sport).

7 kommentarer
 1. Hatem Ben Arfa, aldrig hört talas om tror jag, bra ?

 2. Antingen så så blir Ben Arfa en supervärvning som kommer passa vårt spel utmärkt och bli en stjärna i Premier League eller så blir han en superflopp. Frågan är om Hodgson tar risken.

  Diarra är en riktigt bra ersättare till Mascherano, och det är bara att hoppas att han kommer. Men känns det inte skumt att vi bytt ut Poulsen mot Aquilani? Två helt olika spelartyper, Poulsen är inte speciellt kreativ som slår superpassningar direkt, han jobbar hårt för laget.

 3. Som sagt, Ben Arfa känns som en chansning som kan bli hur
  bra som helst. Men en roliga chansning än någon medelmåttig
  engelsman som är 30 plus.

 4. Tycker ändå det börjar bli mer intressantare namn vi för knippas med nu!

 5. Toby

  Eller så har du sänkt dina förväntningar ;D

  Ben Arfa, är inte han lite av ett problembarn? Hoppas att Roy å Sam kan tämja honom isåfall.

  • Jo, Ben Arfa är ett minst lika stort problembarn som Mario Balotelli.

Kommentarer är stängda.