Liverpool har gjort en överraskande försök att värva Carlton Cole. Man erbjuder West Ham £6 miljoner + ytterligare £6 miljoner i eventuella tillägg. LFC är oroliga över Coles skadehistorik och därav den höga prestationsbaserade andelen av budet. West Ham har redan tackat nej till bättre bud, men Liverpools fördel är att Avram Grant dels vill förstärka truppen innan transferfönstret stänger, och dels att Cole är intresserad av en flytt till Liverpool (The Mirror).

Liverpool är intresserade av Bayern Münchens anfallare Mario Gomez. 25-åringen har svårt att platsa i Bayern, och nu vill Liverpool låna honom. Ett hinder är dock hans enorma lön på £125 000 i veckan. Liverpool har även återupplivat sitt intresse för Carlton Cole (The Daily Mail).

Liverpool vill låna Mario Gomez (Click Liverpool).

Alberto Aquilani har klarat sin ”maratonlånga” läkarundersökning med Juventus. Italienaren är kurant från alla sina skadebekymmer, men det krävdes en rejäl dos tester för att kunna dra den slutsatsen (Tuttosport).

Liverpool och Juventus kan vara på väg att göra mer business. En potentiell deal mellan klubbarna är att Soto Kyrgiakos byts mot David Trezeguet. Liverpool har även erbjudit Juventus vänsterbacken Emiliano Insua (The Daily Mail).

Alex Hlebs agent Oliver Mintzlaff erkänner att Liverpool är ett alternativ för mittfältaren, eftersom han gillar Premier League. Agenten påpekar dock att han inte har varit kontakt med Liverpool (diverse spanska medier).

Liverpool har informerat Barcelona om att de kräver £18 miljoner i rena pengar – inga spelare – för Javier Mascherano. Om övergången genomförs kommer Roy Hodgson att försöka värva Ola Toivonen samt en vänsterback (The Daily Mail).

Inter har gett Liverpool ett ovanligt erbjudande på Dirk Kuyt – nämligen £3-8 miljoner + en av Sulley Muntari, Victor Obinna, Nelson Rivas, Amantino Mancini, Nicolas Burdisso samt David Suazo (Corriere delo Sport).

2 kommentarer
  1. Gomez känns som ett riktigt bra lån, dyr men bra.
    Ge oss lite goda nyheter om Ben Arfa också:)

    • Haha, jo, mer om Ben Arfa är ju på gång, sedan om det är goda eller dåliga nyheter att han verkar vara aktuell, kan man ju diskutera…

Kommentarer är stängda.