_______________

Fernando Amorebietas agent har bekräftat att Liverpool samt två Bundesligaklubbar är intresserade av mittbacken. Hans kontrakt går ut nästa sommar och förhandlingar pågår, men ingen av parterna vill att ett beslut ska ta dra ut på tiden (Marca.com).

Liverpool och två tyska klubbar är intresserade av Amorebieta, som för tillfället är skadad men är tillbaka i spel under mitten av augusti. Amorebieta och Bilbao förhandlar om ett nytt kontrakt, men de är inte jättenära varandra i förhandlingar (El Correo).

* * *

Liverpool har accepterat en försäljning av Alberto Aquilani till Fiorentina. Övergångssumman ligger på £7 miljoner. Italienaren är dyr i drift för Liverpool, då han tjänar £100 000/veckan och klubben vill gärna bli av med den utgiften (The People).

* * *

Liverpool är nära att signa Gaston Ramirez för £16 miljoner (The Daily Express).

* * *

Southampton vill signa Theo Walcott. De är hoppfulla om att signa Walcott, trots konkurrens från Liverpool, Chelsea, Manchester City och Tottenham. Saints har inte blivit skrämda av att de måste betala åtminstone £15 miljoner i övergångssumma samt £100 000 i veckolön (The Mirror).

* * *

Chelsea har budat £7 miljoner för Cesar Azpilicueta och är villiga att betala omkring £10 miljoner för Victor Moses (The Daily Express).

Manchester City och Chelsea befinner sig ett budkrig om Edinson Cavani. För närvarande ligger högsta budet på £30 miljoner (The Daily Express).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Har noll koll på Fernando Amorebieta, har aldrig hört talas om honom. Är han något att ha? Känns lite dumt att köpa en skadad spelare, risken är ju att han blir borta längre än beräknat eller slår upp skadan igen.

  Vilken klubb är det som vill ha Aqua?

  £7 miljoner för Cesar Azpilicueta?
  In och buda Liverpool!!
  Han är grymt bra, har sett honom många gånger under förra säsongen på tv. Om man får in honom på högerbacken kan GJ flytta över till vänstersidan, det har han visat att han klarar riktigt bra. Och så kan vi äntligen peta Enrique som var dålig förra säsongen och ännu sämre under årets försäsong.

 2. Enrique dålig under förra säsongen? Han var ju helt klart en av dem bättre spelaren under hösten och vintern, formen gick dock ner under våren.

 3. Tänker inte jubla förrän det är klart men värvar vi gaston och säljer aqua blir jag riktigt nöjd

 4. Hur trovärdiga är ryktena från Daily Express?

 5. Förstår inte vad vi ska med Amorebieta till. I sina bästa stunder är han grym, men för det mesta är han en stor säkerhetsrisk. Fuskar i positionsspelet, chansbryter 9 av 10 gånger och är den spelare som drar på sig flest kort i spanska ligan. Känns minst sagt märkligt.

 6. Blir riktigt glad om vi lyckas knyta till oss ramirez och få bort aquilani.
  En klar förbättring.

  Om sen Allen kommer in med så blir det fart på mitten… Det gillar jag.

  Adam måste dock bort. Klart långsammaste spelaren i truppen.