Wolfsburg är beredda att sälja Simon Kjaer, vilket har uppmärksammat både Liverpool och Tottenham, som är mycket intresserade av dansken. Liverpool fick ett bud nobbat i januari, men Kjaer kan troligtvis flytta för omkring £10 miljoner i sommar (TalkSPORT).

Liverpool och Manchester United är alltjämt angelägna om att värva Ashley Young, som kommer att ta ett framtidssnack med Aston Villa efter säsongen. De intresserade klubbarna är beredda att betala omkring £12 miljoner för Young (The Daily Mail).

Liverpool är fortfarande angelägna om att värva Sylvain Marveaux, 24, som blir free agent efter säsongen. Newcastle är också intresserade (The Daily Mail).

Damien Comolli spanade in Jose Enrique i 0-0-matchen mellan Newcastle och Blackburn. I sommar kommer spanjoren att ha ett år kvar på sitt kontrakt med Newcastle och nu framstår han som den senaste vänsterbackskandidaten till Liverpool (The Telegraph).

Häromdagen kollade Damien Comolli dessutom på den franska ligamatchen mellan Lille och Toulouse. Detta avslöjade tv-bilderna från matchen.

Chelsea försöker fortfarande värva Neymar (The Daily Mail).