. . .

Klaas-Jan Huntelaar förväntas nobba Schalkes sista kontraktserbjudande. Hans nuvarande kontrakt går ut efter säsongen och han kan vara tillgänglig för blott £6 miljoner i januari. Detta har uppmärksammat Brendan Rodgers, som gärna vill signa honom. Huntelaar är visserligen äldre än de nyförvärv som FSG föredrar, men Rodgers behöver tillföra erfarenhet. Det är oklart om holländaren vill flytta till Liverpool, då han visserligen helst vill till en CL-klubb, men å andra sidan också gärna vill spela i Premier League. Huntelaar har tidigare sagt att han kommer att gå på magkänslan vid nästa klubbval (The Mirror).

* * *

Liverpool gillar Heerenveens mittfältare Filip Djuricic. Klubbens scouter har kollat på talangen och anser att han vore ett lämpligt nyförvärv. Heerenveen är motvilliga att sälja Djuricic i januari, men efter säsongen kan serben bli tillgänglig för omkring £4 miljoner (The Mirror/The People).

* * *

Liverpool, Arsenal, Everton, Fulham, Hannover, Lille och AC Milan scoutade nyligen den polska anfallstalangen Arkadiusz Milik. 18-åringen representerar Górnik Zabrze (The Mirror).

* * *

Brendan Rodgers kan komma att iscensätta en målvaktsrockad i Liverpool. Pepe Reina har haft en tung säsong, samtidigt som han har skyhög lön. Reina kan vara på väg att lämna antingen i januari eller efter säsongen – om spanjoren lämnar vill Rodgers ersätta honom med Wigans Ali Al-Habsi, som i så fall skulle gå på omkring £7 miljoner. Liverpool kollade på Marc-Andre ter Stegen som ny förstamålvakt, men har beslutat sig för att Al-Habsis PL-erfarenhet väger över till hans fördel. Klubben vill även ta in en ung andrakeeper, då man inte tror att Brad Jones kan utvecklas till en förstamålvakt på sikt. Där kan Middlesbroughs Luke Steele vara ett alternativ beroende på hans prislapp (The Mirror/The People).

* * *

Galatasaray vill låna Joe Cole och är beredda att betala majoriteten av hans veckolön på £100 000. Liverpool vill gärna låna ut Cole under de omständigheterna, men däremot kan det bli svårare att övertyga Cole om att flytta till Turkiet (The Mirror/The People).

* **

Brendan Rodgers vill signa Wolves målvakt Dorus de Vries i januari. I somras tackade Wolves nej till två bud från LFC (The Mirror/The People).

* * *

Aston Villa är beredda att skeppa Darren Bent i januari. Fulham är intresserade av Bent, som kan komma att ersättas av Pierre-Emerick Aubameyang (The Mirror/The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. All ära åt Al-Habsi, han har varit riktigt bra i flera år nu och det är konstigt att det inte ryktats om större klubbar tidigare.
  Men…mitt hjärta skulle brista om Reina tvingades bort.
  Han är inte bara en spelare i Liverpool, han ÄR Liverpool.
  Det är ungefär som att slänga bort Carra för att han inte håller måttet längre.
  Dessutom håller Reina en hög standard och jag tycker han har spelat upp sig ordentligt innan han blev borta.

 2. Al-Habsi är helt klart en kompetens målvakt, men är han verkligen tillräckligt bra för ett lag som siktar mot toppen? Dessutom känns det sådär att punga ut £7m när han är över 30. Jag skulle mycket hellre se ter Stegen eller Butland som jag tror är kommande världsmålvakter och kommer vara det under många, många år.

 3. Tror inte Pool köper några spelare runt 30 år… – ligger inte alls i linje med hur BR och FSG vill arbeta med truppen…

  Fokus ligger nog på två forwards på max 25 år… och på en vänsterback…

  Återstår att se vilka targets BR har…, men det ska bli spännande att följa…

 4. Vill inte ha iväg Reina, legendstatus..nästan. isf, inte med lite tysktblod i Stegen!

 5. För övrigt, Pelle, Filip Djuricic, vad det han du hade repotage om eller vad man ska kalla det?:)

 6. In med tyskt blod ska det stå* vi tar in stegen och börjar klättra upp mot toppen.. ”haha” Sorry 🙂

 7. Reus från Dortmund hade varit en drömvärvning. Kontrollerar bollen bra, bra striker, snabb och fysisk. Köp!

 8. Tycker det är mycket märkligt att ingen nämner James Forrest i Celtic?? Ung och riktigt bra!!