. . .

Det senaste från den pålitliga lokaltidningen The Liverpool Echo är att Liverpool förmodligen kommer att behöva öka på sitt bud på Luis Alberto för att signa spajoren. Liverpool har erbjudit Sevilla £5,5 miljoner för honom, men spanjorerna kräver närmare £7 miljoner.

Klubbarna förväntas uppnå en kompromiss genom att inkludera prestationsbaserade bonusar. Liverpool vill inte betala överpris för Alberto.

Alberto

Tidningen uppger även att Liverpool vill signa ytterligare ett antal spelare. Simon Mignolet och Tiago Ilori är väldigt nära, medan allt kommer att lösa sig med Iago Aspas inom kort.

En annan spelare av intresse för Liverpool är som bekant Christian Atsu. Liverpool hoppas kunna komma överens med Porto under den här veckan.

Vidare är Henrikh Mkhitaryan naturligtvis fortfarande en spelare av väldigt stort intresse för Liverpool, men rapporterna som gjorde gällande att han var på väg till Merseyside för läkarundersökning var felaktiga.

The Liverpool Echo påpekar också att Liverpool hoppas signa Yan Dhanda från WBA och att Andy Carroll ser ut att bli helt klar för West Ham idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Vi får hoppas att livpoolecho bara mörkar mkhitaryan historien och han blir klar inom kort !

 2. Ett evig väntande i silly-tider, känns som att 5-6 spelare ryktats mer eller mindre varje dag i en månad om den eller den summan, ena dagen har man ett avtal med klubben och inte med spelaren andra dagen är det tvärtom. Inte mycket man kan göra heller, väldigt frustrerande 😀 Hoppas verkligen vi gör klart med de spelarna som stärker vår startelva så snart som möjligt, om Henrikh har en utköpsklausul så är det ju inte så mycket att orda om utan gör klart med den dealen direkt 😀 Sedan borde fokus läggas på backlinjen i förstahand.

 3. Jajjemensan!

  Man blir totaalt” galen i dessa tider. När väl 1 september slår in så kan hjärtat sluta slå dubbelslag och telefonen samt datorn slipper laddas varje timme.

  Jupp med mkhitaryan så är det bara att seala dealen får jag inte honom så känns hela fönstret kasst.. dock så tror jag brodgers har ett och annat ess i ärmen om han icke skulle få in honom. Bara inte det är rakitic som är esset då lär man ju få läggas in på psyket.. Eriksen är väl såvitt jag vet ej änsålänge klar för någon klubb så han finns ju forffarande till ett mer överkomligt pris, men jag ser mkhitaryan 7 dagar veckan hällre i Liverpool numera skall tillägas än Eriksen. man blir lätt bortskämd när det snackas om major deals har jag märkt.

  • Eriksen är klar för Dortmund.

  • Det är han inte alls. Dortmund har dementerat. Lästa att dom också var intresserad av Mkhitaryan

  • Så pass, det hade jag missat.

 4. Ibland önskar jag vi hade Jerry Maguire istället för Ian Ayre
  Han skulle skrikt : SHOW ME THE MOOOOONEEEEY

  Sluta dalta runt köp nu & fokusera på sälja av er skrotet efter ni har köpt in det ni ska ha 🙂

  Come on pool !!!

  YNWA

 5. Tror att ryktet om att Mkhitaryan till Liverpool fick många lag att bli mer offensiva i sitt intresse för honom. Tror tyvärr att vårt obefintliga europaspel blir fällande och Mkhitaryan väljer en CL-klubb där han känner att han kan utvecklas.

  Sen att vi kopplas ihop med namn som Atsu, Aspas och liknande känns väl som ett försök att bredda truppen. Man såg tydlig skillnad efter januari-fönstret att breddningen av truppen gjorde stor nytta. Hoppas snart att lite namnkunniga spelare kan ryktas till oss, vi har en för dålig startelva idag för att kunna slåss om en topp fyra placering.

  Om man får önska så hoppas jag på en startspelare till mittback, en breddspelare till vänsterbacken, en startspelare till högerkanten i anfallet och en start/breddspelare till strikerrollen (om Suarez försvinner).

  • Sturridge är väl perfekt i strikerrollen? Hellre en till ytter i så fall som avlastar så att Sturridge inte behöver gå ut på kanten utan kan hålla sig på den centrala rollen. 🙂