. . .

Det senaste från den pålitliga lokaltidningen The Liverpool Echo är att Liverpool förmodligen kommer att behöva öka på sitt bud på Luis Alberto för att signa spajoren. Liverpool har erbjudit Sevilla £5,5 miljoner för honom, men spanjorerna kräver närmare £7 miljoner.

Klubbarna förväntas uppnå en kompromiss genom att inkludera prestationsbaserade bonusar. Liverpool vill inte betala överpris för Alberto.

Alberto

Tidningen uppger även att Liverpool vill signa ytterligare ett antal spelare. Simon Mignolet och Tiago Ilori är väldigt nära, medan allt kommer att lösa sig med Iago Aspas inom kort.

En annan spelare av intresse för Liverpool är som bekant Christian Atsu. Liverpool hoppas kunna komma överens med Porto under den här veckan.

Vidare är Henrikh Mkhitaryan naturligtvis fortfarande en spelare av väldigt stort intresse för Liverpool, men rapporterna som gjorde gällande att han var på väg till Merseyside för läkarundersökning var felaktiga.

The Liverpool Echo påpekar också att Liverpool hoppas signa Yan Dhanda från WBA och att Andy Carroll ser ut att bli helt klar för West Ham idag.