[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Är du trött på att givande diskussioner ’försvinner’ när nya inlägg kommer?

I så fall kan du gå in på Totaal Liverpools forum. I tråden ”Realistisk Silly – min utvärdering av truppen inför 2014/2015” kan du diskutera truppen och vilka förändringar du vill se klubben genomföra i sommar.

* * *

Enligt The Liverpool Echo är Dejan Lovren Liverpools ’top defensive target’, men man har ännu inte lagt något bud på den kroatiska mittbacken.

Dessutom pågår fortfarande förhandlingar mellan Liverpool och Southampton rörande Adam Lallana.

Vidare skriver The Liverpool Echo att Rodgers är fortsatt intresserad av Steven Caulker och vill signa Alberto Moreno. Om LFC misslyckas med att signa Moreno är Ryan Bertrand och Guilherme Siqueira backup-alternativ.

The Liverpool Echo uppger även att rapporterna som gör gällande att Emre Can är nära LFC är kraftigt överdrivna. Tidningen menar att Liverpool förvisso har kollat på Emre, men att en omedelbar övergång inte ligger nära till hands. Liverpool tror att det faktum att Bayern München har en återköpsklausul skulle göra en övergång svår att genomföra.

8 kommentarer
 1. Känns det verkligen smart att gå efter ännu en vänsterfotad mittback med tanke på att Rodgers tidigare inte tycks ha velat spela två vänsterfotade mittbackar tillsammans, eller betyder det att han är missnöjd med Sakho?

  • Lovren är tvåfotad.

   Pelle 2x
   Vad tycker du om Lovren, är det en bra värvning för oss?
   Själv vet jag inte riktigt, känns lite långsam. Fast han verkar bra med bollen, bra på huvudet o placeringssäker. Men inte är han värd 15 milj eller…

  • Jag tycker inte att Lovren känns klockren. Han hade en tendens att göra enkla misstag i Lyon, men jag håller med om att han har varit bra i Southampton.

 2. Tycker vi behöver större namn på mittbacksposten, det räcker inte med någon ordinarie spelare från mittenskiktet. Vill ha en riktigt stjärnvärvning där, även om det får kosta!

  • Vem skulle det vara då? Svårt att se typ Hummels gå till oss då Dortmund är bättre än oss och han har troligen bättre erbjudanden. Så tror jag att det är för de övriga mittbackarna i toppskiktet också…

 3. Benatia, Moreno, Can, Sanchez, Kono!

 4. Jag gillar Lovren. Blir ett bra alternativ. Nästa säsong blir Sakho, Lovren, Skrtel, Ilori, Kelly, Wisdom på mittbackspositionerna.
  Mina favoriter denna Silly Season är:
  Lovren/Dede (MB), Rodriguez/Moreno (VB), Kovacic/Emre Can (CM/DM), Lallana/Firmino (AM), Griezmann/Bakkali (WG/FW)

 5. Lovren var bra i Lyon innan han blev skadad. Minns att han ryktades till många klubbar men efter skadan var intresset ganska svalt eftersom han tappade lite. Men efter den här säsongen har han visat hur bra han är. Jag skulle inte bli ledsen om han dök upp, känns som han är ungefär som Skrtel fast bättre med fötterna. Men att han skulle vara ledaren och så pass bra att han håller i ett lag som ska slåss om ligasegern varje säsong och prestera bra i CL har jag svårt att se.

  Gillar ryktet om Dede, han är en stenhård mittback som är ganska snabb och bra med fötterna.
  Någon som vet om det snackats något om hans landsman Doria i Botafogo? 19 år och håller en grymt hög nivå, en blivande storback!

Kommentarer är stängda.