Liverpool gillar Rennes-spelare som blir free agents efter säsongen. Förutom Sylvain Marveaux är LFC även intresserade av målvakten Nicolas Douchez. Liverpool scoutade 30-åringen i matchen mot Brest (L’Equipe).

Liverpool överväger att buda 13 miljoner euro för Fiorentinas hetlevrade peruan Juan Manuel Vargas (Violanews.com).

Kenny Dalglish är beredd att buda över Spurs för Connor Wickham. Tonåringen skrev nyligen på ett nytt kontrakt med Ipswich, men det kommer inte att hindra en övergång om Liverpool betalar omkring £10 miljoner för hans tjänster. Dalglish har scoutat Wickham under flera månader, och betraktar honom som ett perfekt komplement till Carroll och Suarez (The People).

Dalglish vill rekrytera en handfull spelare i sommar. Utöver Wickham, vill Dalglish även signa James McCarthy (The People).

Atletico Madrid är mycket intresserade av Milan Jovanovic (The People).

Liverpool och Everton är några av de klubbar som har koll på Gael Clichys kontraktsförhandlingar med Arsenal (The People).

Everton är beredda att sälja Leighton Baines för omkring £10 miljoner. Arsenal ligger närmast till hands för vänsterbacken, men Liverpool har också uttryckt intresse för honom (The People).

Liverpool kan komma att ge Brad Friedel en sensationell andra chans i klubben. Amerikanen blir free agent i sommar och finns med på den lista över målvakter som Liverpool betraktar som potentiella ersättare till Pepe Reina, som vill spela i Champions League (The Mirror)

Liverpool, Spurs och Manchester United är angelägna om att signa Ashley Young (The Mirror).

Liverpool och Wolves visar intresse för Prestons Adam Barton, som värderas till £1 miljoner (The Daily Express).

* * *

Fabio Coentrao toppar Tottenhams önskelista. Benfica uppges vilja ha £12 miljoner för att släppa Coentrao. Ytterligare en spelare på Spurs önskelista är Scott Parker, som kan bli tillgänglig för £8,5 miljoner om West Ham åker ur Premier League (The Mirror).

Arsene Wenger kommer att rensa i spelartruppen i sommar. Spelare som kommer att säljas är Andriy Arshavin, Gael Clichy och Nicklas Bendtner. Wenger kommer även att överväga bud på Abou Diaby, Denilson, Emmanuel Eboue, Tomas Rosicky samt Manuel Almunia. Genom försäljningar hoppas Wenger få in stora pengar som kan användas till spelarköp. Spelare av intresse för Arsenal är Leighton Baines, Eden Hazard, Alex Oxlade-Chamberlain, Manuel Neuer och Blackburns mittback Phil Jones (The Daily Mail).

Hamburg vill signa Nicklas Bendtner (The Daily Mail).

* * *

Fiorentina vill signa Valencias Pablo Hernandez (La Nazione).

Portos hypade brasse Hulk skulle gärna flytta till Premier League. Detta enligt spelarens agent Teodoro Fonseca (TMW).

Atletico Madrid är nära att göra klart med Arda Turan. Den spanska klubben har budat 12,5 miljoner euro på yttermittfältaren (Lig TV).

Simon Kjaer är ett intressant namn för AS Roma (Corriere dello Sport).