Sampdoria har inte kontaktat Liverpool angående Krisztian Nemeth, meddelar ungrarens agent Tibor Pataky till tuttomercatoweb.

* * *

Arsene Wenger
kommer att ha £30 miljoner att spendera i sommar, skriver The Daily Star.

Vidare skriver tidningen att Wenger planerar göra ytterligare att försök att värva Fulhams norrbagge Brede Hangeland.

* * *

Barcelona är intresserade av Gael Clichy, skriver The Daily Mail.

* * *

Manchester United planerar att göra James Milner till högsta prioritet i sommarens transferfönster, hävdar The Daily Star.

Det cirkulerar faktiskt rykten i England om att Milner är helt klar för Man Utd, men notera att detta är obekräftade uppgifter i dagsläget.

* * *

Enligt Gazzetta dello Sport är Juventus intresserade av Dirk Kuyt.

Kuyts agent Karel Jansen säger dock till calciomercato.it att ingen från Juventus har hört av sig till honom angående Kuyt.

* * *

Genoas mittback Sokratis Papastathopoulos, 21, har gjort en riktigt bra säsong, vilket inte har gått obemärkt förbi bland Europas storklubbar.

Men Papastathopoulos agent Fransesco Musarra säger till calciomercato.it att  greken har för avsikt att stanna i Genoa.

4 kommentarer
  1. Tja, har läst din blogg så länge jag kan minnas…typ. Och jag skulle vilja be dig, eller gedig något att skriva om, du behöver ju inte göra det men tänkte som en kul grej för det är många som inte vet så mycket om det jag vill be dig om, jag är en av dom. Jag skulle vilja att du skrev ner en topp 20 talanger vi har i klubben för tillfället, från u18 och reservlaget, kanske även i u16 etc, och skriva lite om spelarna och så, vore jäkligt ballt 🙂

    tack på förhand Robban

    • Tja, ja det är ett möjligt tema. Jag har en kontakt i England som ser varje reservlagsmatch live. Från och med nästa säsong är det möjligt att han kommer att skriva ett inlägg om varje reservlagsmatch (han skriver på engelska och jag översätter till svenska), men vi får se hur det blir med det. Jag gillar inte rankinglistor, eftersom det är så svårt att ranka olika talanger… Olika positioner, spelartyper, åldrar och så vidare. Tänkte faktiskt skriva en lång artikel om en U18-spelare förra månaden, men glömde bort det.

  2. Okej, sounds nice 🙂 nej du behöver ju absolut inte, tänkte bara att de vore en idé för oss mindre kunniga 🙂 kanske skriver du den där långa artikeln om u18 inom en snar framtid? 🙂

    • Hur många ”egna artiklar” jag skriver beror mest på hur mycket tid jag har över. Transferrykten snor jag ju bara från utländska tidningar och översätter till svenska… Tidningar som jag dessutom ändå hade läst, så det går liksom av sig självt utan någon ansträngning. Det kräver mer research att t.ex. porträttera en U18-spelare. Men talanger är alltid ett intressant tema för mej, både talanger hemmahörande i Liverpool och andra klubbar.

Kommentarer är stängda.