Mamadou Sakho har inte fått någon speltid under säsongsinledningen. Han har inte ens funnits med på bänken.

Idag uppger L’Equipe att Sakho börjar bli orolig över situationen, i synnerhet då han absolut inte vill missa nästa sommars EM-slutspel. Roma försökte låna Sakho, men nu har de signat den unga tyska mittbacken Antonio Rüdiger och kanske inte längre är intresserade. På sistone har Bayer Leverkusen visat intresse för Sakho och klargjort att de är villiga att betala €10 miljoner för honom.

Sky Sports uppger att flera klubbar – som exempelvis Roma och Leverkusen – visar intresse för Sakho. Liverpool verkar dock inte vara intresserade av att sälja fransmannen.

12 kommentarer
 1. Man undrar varför han inte ens är med på bänken. Vi kan ju inte direkt sälja honom och ha en skade drabbad illori och en avdankad Toure som backup på mittback positionerna.

 2. Förstår mig inte på BR vad gäller Sakho fallet. Jag tror att Sakho faller offer för att Lovren är BR:s värvning, Sakho är transferkomittens värvning. Det är ju uppenbart för oss supportrar vem utav dem som är den bättre av dem.. Sakho ser i många lägen ut att spela extremt vågat dock.. Men tror att det är ”kroppshållningen” när han slår iväg passningar som gör att man blir livrädd vid själva tillslaget. Tycker att Sakho och Matuidi (PSG) påminner lite om varandra vid tillslaget. Att det är Sakho som får stå tillbaks vid ligans start och inte Lovren med bakgrund av förra säsongen är mycket märkligt. Tror tyvärr att Sakho lämnar om rätt bud kommer..

  • Linkan: Ja, det känns synd och även idiotiskt att sälja en spelare som borde platsa i startelvan. Det är bara en tidsfråga innan Lovren gör bort sig igen.

 3. Oliver Kay i The Times skriver att vi vill sälja både Sakho och Lucas.

 4. Bättre o behålla Sakho fram till januari iallafall… Vem vet kanske har vi i en nya manager då…

 5. Jag förstår om Sahko vill lämna.

 6. Linkan: Är det förra årets prestationer som kvalificerar en spelare att starta i år….

  Pellex2: Lite dassig kommentar nedan. Du kanske ska ta och ringa till Boston och meddela att du är redo att ta över efter BR?

  • John Barnes: Nej, men det finns säkert managers som kommer att ringa till Boston den dagen Rodgers får sparken på grund av korkade beslut som att exempelvis ge Lovren stort förtroende.

  • Jag vet inte om Pelle är en bättre tränare än Rodgers. Men efter ha följt den här bloggen i några år, så jag faktiskt ganska övertygad att Pelle hade haft en klart högre procent lyckade värvningar än vad Rodgers hittills lyckats åstadkomma..

  • Haha! Ni får väl mejla Boston och föreslå att Pelle blir ny Director of Football 🙂

  • John Barnes: Inte nödvändigtvis. Men känslan är att BR har gett sig f-n på att Lovren är bättre än Sakho trots hans återkommande misstag.. Nu har vi ju faktiskt hållit nollan de första två matcherna så egentligen skall man väl inte klaga på paret Skrtel/Lovren. Om man dock planerar att behålla Sakho så kan jag dock tycka att Bournemouth hemma är ett utmärkt tillfälle att spela in Sakho tillsammans med ev. självklara Skrtel för det lär ju inte hända att vi har ett nytt par mot Arsenal borta om inget drastiskt sker..? Då har det gått tre matcher in i säsongen utan matchning av Sakho och 7 dagar till Silly Season stänger.. Kvar sitter vi med en oprövad Ilori och en ålderstigen Touré den 1 september som backup till Skrtel/Lovren om Sakho lämnar vilket han lär göra om han inte får chansen.

 7. Tycker inte det är så konstigt, om man spelar ihop ett mittbackspar pga olika anledningar. Sen så länge nuvarande par inte släpper in ngt mål och är hyfsat stabila så är det inte något att hänga BR för. Naturligt att inte bryta ett vinnande par. Han ser spelarna på träningar varje dag så tror inte det har ngt med vem som värvat vem utan vem som presterar.
  Sen är jag en fan av Sakho och hoppas han kan visa sin storhet när han får chansen, för den kommer.
  För vi vill ha en bred trupp men vi vill inte att spelare ska sitta på bänken utan dom ska spela annars flyttar dom.
  YNWA

Kommentarer är stängda.