. . .

Liverpool och Inter har förhandlat ytterligare om Coutinho, men man har inte kommit till något genombrott i förhandlingarna. Inter förkastade Liverpools första bud på omkring 8 miljoner euro, då de vill he närmare 12 miljoner euro för honom (The Times).

* * *

Liverpool kommer att försöka slutföra värvningen av Coutinho på onsdagen, då Ian Ayre planerar att flyga till Italien i just detta syfte (The Daily Mail).

Liverpool hoppas komma överens med Inter på onsdagen (The Guardian).

* * *

Liverpool förbereder ett nytt bud – den här gången på omkring £8 miljoner – för Coutinho. Man är visserligen inte villiga att betala de £10 miljoner som Inter begär för brassen, men förhandlingarna mellan klubbarna kommer att fortsätta (The Mirror).

* * *

Southampton är beredda att betala de 12 miljoner euro som Inter kräver för att släppa Coutinho (Sky Sport Italia).

* * *

På onsdagen kommer Pepe Reinas agent Manuel Quillon att befinna sig i Liverpool för att prata med klubbledningen om målvaktens framtid i LFC. Rodgers har tittat på andra målvakter och Quillon vill helt enkelt veta om spanjorens framtid fortfarande finns i Liverpool. Om Rodgers avsikt är att sälja Reina vill Quillon veta vad prislappen ligger på (The Mirror).

* * *

Liverpool fortsätter att visa intresse för Lazios back Modibo Diakite (Sportitalia).