. . .

Liverpool har höjt budet på Philippe Coutinho. Det nya budet ligger på £8 miljoner och LFC tror att man kommer att lyckas värva Coutinho, trots att Southamptons bud är högre. Saints är beredda att betala £10 miljoner för Coutinho, men brassen föredrar en flytt till Liverpool (The Times).

Liverpool har höjt till £8 miljoner för Coutinho och tror sig kunna signa honom, trots att Saints har gett Inter ett bud på deras prislapp, dvs £10 miljoner. Coutinho tros dock inte vara intresserad av en flytt till Saints, och Liverpool hoppas göra klart med honom innan helgen (The Telegraph).

* * *

Birmingham är beredda att sänka Jack Butlands prislapp till £3,5 miljoner. Anledningen är Birminghams stora ekonomiska problem, som innebär att de helt enkelt måste få in pengar. Liverpool, Everton, Fulham, Newcastle, Manchester City och Tottenham följer situationen kring Butland, men Birmingham har fortfarande inte mottagit något bud för honom i detta transferfönster (The Mirror).

* * *

Liverpool och Arsenal är intresserade av att signa Ashley Williams i sommarens transferfönster (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Håller med, köp Butland! Reina kan mycket väl lämna för Barcelona eller något annat lag och då hade det vart fint att ha Butland i laget.

 2. Satsa på ”säkra kort* istället!!!

  Okej vet att vi inte kan få in de bästa spelarna men det finns klart vassare alternativ än Coutinho tycker jag, som inte bevisat ett dugg…

  aja litar på Rodgers iaf

 3. …och det är ju tjänstefel om vi inte ens FÖRSÖKER att signa Butland med de förutsättnignarna

 4. De lär vara pressade att sälja Butland, man skulle nog kunna ge ett skambud på £2miljoner och få det accepterat.

 5. Om nu Butland är så bra att han kan ta över Reina på en gång och dessutom är så ung.. varför bolla med någon miljon hit eller dit? 3-4 miljoner måste ju isf vara rena fyndet om killen kan ersätta en av världens bästa målvakter de senaste 10 åren utan problem.

  • OS: Ja, det är ju klart anmärkningsvärt att ingen klubb helt enkelt ser till att signa Butland så fort som möjligt, om han är så himla bra som hans beundrare påstår.

   Markus: Klart att det är lite av ett fulspel, men samtidigt är fulspelet även från Butlands och Birminghams sida. Det känns som att de försöker trissa upp prislappen på en målvakt som i själva verket kanske inte är så extremt eftertraktad som media försöker göra gällande.

 6. Klart Birmingham accepterar ett skambud för att de är pressade, inte så att det är fler klubbar som kommer buda utan de tar första bästa bud.

  Och precis som OS skriver, vad väntar vi på? In med det nya ut med det gamla. Liverpools ledning har under många år varit inkompetenta, men gud vad nöjd jag är att det trots allt är yrkesmänniskor som styr och ställer för dessa bloggar och forum är ju berikade med så otroligt många soffcoacher som saknar verklighetsförankring så det står härliga till.

  #wakeupandsmellthecoffea

 7. Känns lite som ett fulspel. Vet inte hur intresserad Liverpool egentligen är men verkar vara många klubbar som vill ha Butland men ingen vill buda för då kommer priset trissas upp direkt. Känns som alla går som katter runt het gröt och kallt väntar till slutet av fönstret för att nypa honom. Hoppas verkligen vi plockar honom. Kan vi låna ut honom till Birmingham fram till sommaren och sedan ta han till merseyside och spela honom i cuper nästa säsong:)

 8. Verkligen Pelle2x, får väldigt mycket Charlie Adam vibbar över hela hypeandet..

 9. @OS: men ett helt annat pris, eller hur.

  @RobinD: var väl ingen här som menade att han går direkt in och ersätter Reina? Vari ligger bristen på verklighetsförankring om man tycker det är bra idé att värva talang till bra pris?

 10. Tycker det är komiskt att så fort man som fan , efterfrågar & ställer krav på klass värvningar så kommer det alltid en deppig jävel & anklagar en för att spela fm för mycket…

  Låt mig säga ett par saker.

  Om du har spelat fm så vet du att själva glädjen med det är att bygga sitt lag från skiten till toppen.

  Alltså så är ditt argument för att vissa spelat fm för mycket = Korkat.

  Jag vill be om ursäkt till Pelle & Jesper ni kan blocka mig efter detta.

  Men vissa av folket som postar svar osv här ,
  Är dryga idioter som bara lever för att vara dryga & spela smarta över andra.

  60% här är helt normala & trevliga.
  Resterande 40% är rövhål.

  Ni vet själva vilken procent ni tillhör.
  Och dom som gillar att vara deppiga & dryga jävlar här: http://www.lfc.nu 😉

  One löve

 11. Kan Ayre se till att deala lite så vi får in lite joga bonito i laget eller. Så tröttsamt att sitta och uppdatera alla sidor varje minut som kan tänkas ha info angående Coutinho. Silly Season gör iag mig helt galen. efter klockan 23:00 räknar jag med att se information gällande ovan nämnd idag den 24 jan.

 12. Någon som vet hur långt Carragher har kvar på sitt kontrakt?

 13. Sjukt att Newcastle fick loss Moussa Sissoko för £2.5M eller?

  Oavsett vem Liverpool köper så känns det alltid lite för dyrt.

 14. Akung: varför lägger du ord i munnen på mig?

  Folk sitter och slänger ur sig kommentarer som är så banala att man blir knäpp, det är inte monopol eller fm, det är verklighet, prova driv ett företag själv och se hur komplext det är, sen multiplicerar du det med en lämplig siffra för att nå storleken på Liverpools organisation.

  Att sitta och säga att Birmingham nog skulle acceptera ett skambud på 2 miljoner är spekulativt och saknar stöd i någon som helst fakta.

  Sen alla jävla kommentarer om att man inte kan köpa det och det utan att man ska köpa klass osv, det är inte tv-shop där man köper det man vill, det finns vissa andra faktorer att ta hänsyn till.

  Dessutom så är det en rätt väsentlig skillnad på att betala 100 miljoner och 120 miljoner, det är inget man slentrianmässigt kan slänga omkring sig som folk gapar om.

  Carra23: man är inte deppig för att man har en nykter syn på tillvaron, men om du vill leva i din låtsasvärld så fortsätt med det, men bespara oss andra sagorna. Och är det något som hör hemma på lfc.nu är det just sagoberättarna och fm-folket som skriker efter ledningens, BR’s och spelarnas huvud och tror att vi kan vifta med trollspöt och värva Cavani.

 15. RobinD

  Klart man inte kan köpa ven som helst hur sol helst! Men våra ambitioner är att komma topp 4, jämför vår trupp med de andra topplag?

  Vi kopplas ihop med samma spelare som saints? Det jag menar är (och jag håller med Gerrard) man behöver erfarenhet! Vi behöver spelare som verkligen klarar av att leverera! Hellre att jag betalar för en klassspelare än två medelmåttor ..

  Förstår att vi inte är en lika populär klubb att gå till och vi kan i dagsläget inte locka till oss de allra bästa så som Cavani och liknande men vi måste våga satsa rätt!! Vi har betalat överpris för hypade britter och nu är man rädd att göra samma misstag och försöker köpa billiga talanger som man hoppas ska blomma ut…men vi behöver klass , spelare som kan komma in och leverera direkt, annars kommer vi inte bli en topp 4 klubb på minst 5 år.
  Men att sitta och säga att vi som är kritiska till de spelare vi kopplas ihop med är bara löjligt! Se bara på Gerrard och suarez uttalanden! Vi har för ungt lag! Vi behöver BRA spelare , sånna kan få igång ett helt lag!

 16. RobinD: håller med dig. Vore skönt om nivån på somliga kommentarer höjdes något, inte minst när det gäller verklighetsförankring och förståelse för det komplexa och komplicerade som det innebär att driva en fotbollsklubb av Liverpools storlek. Alla har givetvis rätt till sina åsikter och att uttrycka dessa, men emellanåt vore det önskvärt om länken mellan tanke och tangentbord också inbegrep eftertanke. Den här bloggen är utmärkt på alla sätt och vis och det är synd när intressanta diskussioner och debatter förenklas och fördummas, istället för att fördjupas och breddas.

 17. Mytarn: det handlar inte om rätt eller fel, jag säger väldigt sällan saker och får det att låta som fakta.

  Man går diskutera och ha åsikter, jag vill att kvalitén här ska vara hög och alla bidrag likt de jag beskrev förtar storheten med bloggen och för den mot nivån Aftonbladets och LFC.nu håller på deras kommentarorsfält. Så blir det alltid när stora massan hittar små kvalitativa saker att exploatera.

  Förstår man inte hur något fungerar bör man inte uttala sig, klart man kan ha åsikter, men hur smart är det yttra sig om saker man inte har kunskap om? Jag skulle inte framstå som speciellt påläst om jag började diskutera hur en astronom skulle sköta sitt jobb.

  Precis på samma sätt är det när folk kommenterar hur LFC borde sköta sina transfers och sin ekonomi. De flesta har väl förmodligen inte gått ut gymnasiet än..

 18. sluta diskutera skit. jag går in här för att läsa om Liverpool inte om era personliga små dispyter.
  Det är inte över huvud taget intressant att diskuteras det ni skriver om nu i kommentarerna.

  skriv om klubben och spelarna istället för huruvida ni misstycker om någon enstaka kommentar inte är verklighetsförankrad. om någon tycker att Liverpool skall köpa t.ex cavani och hulk så låt han då tycka det? nog om detta. kommentarerna i detta inlägget bör handla endast fotboll och Liverpool helst då specifikt

 19. @Joakim

  Läs inlägget och skit i kommentarerna då om det inte ger dig något? Klaga på att andra klagar är ju inte heller särskilt konstruktivt. Folk har tydligen ett uppenbart behov för ventilera åsikter och snacka om högt och lågt. Dock kan man ju undvika personangrepp.

  Vore bra med en sida som är ett klotterplank så en pågående diskussion om aktuella saker kring Liverpool och fotboll kunde pågått där. Diskussionerna dör ut vid varje nytt inlägg nu. Men det har Pelle & Jesper redan kommenterat, hoppas det kommer något sådant snart.

 20. Joakim: dina logiska kullerbyttor är förbluffande många på så få meningar. Önskan är, från alla här troligtvis, att såväl blogginlägg som bloggkommentarer enbart ska handla om fotboll och Liverpool FC – det är väl därför man söker sig hit. Hur det då kan vara ”skit” att ha en önskan om att dessa kommentarer (inte bara blogginläggen) gärna också ska fördjupa och bredda istället för att förenkla och fördumma får du troligtvis slå knut på dig själv för att förklara. Om du sen också vill leka allsmäktig och definiera åt andra vad som är skit och inte, smått och stort, värt att diskutera eller inte… det vill säga exakt det du tycker att andra inte ska hålla på med (apropå logiska kullerbyttor) så kanske det där med en länk mellan tanke och tangentbord som även innehåller eftertanke – och varför inte en smula ödmjukhet – vore något att fundera på. Du tycker inte om censur samtidigt som du i princip ber andra att hålla käften, ett resonemang som om man vill vara snäll kan betraktas som intressant. Vill man vara mer sanningsenlig och rakt på sak är det bara korkat. Brinner man för något, Liverpool FC i det här fallet, vill man väl läsa och höra om saker som är relevanta i sammanhanget, och ja, faktiskt, har förankring i verkligheten. Jag har höga krav på den klubb jag älskar, liksom på dess supportrar. Att ta del av idioti och arrogans intresserar mig inte.

 21. dumförklaras x flera märker jag haha.
  vill inte ramla in i fällan att diskutera detta,
  därför lämnar jag diskussionen med flaggan i topp (eller i bott?)