Idag blev det officiellt att Hulls back Steven Mouyokolo har skrivit på ett fyraårskontrakt med Wolves.

* * *

Dessutom har Cagliari offentliggjort värvningen av Modenas mittfältare Alex Pinardi, som har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

* * *

Liverpool, Blackburn, Fulham och Everton är intresserade av Gilberto Silva, uppger The Daily Mail.

Tidningen menar att Panathinaikos ekonomiska problem gör att de gärna vill sälja den högavlönade 33-åringen för en liten summa. Silva är i sin tur angelägen om att återvända till England, där han ju var så framgångsrik för Arsenal.

* * *

Manchester City är överens med Barcelona om en övergångssumma för Yaya Toure. Det överenskomna priset för ivorianen är hela £28 miljoner, rapporterar The Daily Mail.

* * *

Enligt The Mirror försöker Manchester City locka till sig David Silva genom att erbjuda spanjoren hela £160 000 i veckolön.

* * *

West Ham vill signa Paul Konchesky, som ju även är ett oerhört hett namn för Birmingham, menar The Mirror.

* * *

Arsenal är intresserade av den italienska landslagsmålvakten Federico Marchetti, uppger The Daily Mail.

* * *

Marton Fulop har nobbat Manchester City för att istället flytta någonstans där han kan bli första målvakt, skriver The Daily Mail, som tillägger att klubbar som West Brom, Anderlecht och Olympiakos är intresserade av ungraren.

* * *

Marseille är intresserade av Manchester Uniteds mittfältare Anderson, trots att han inte kommer att vara i speldugligt skick förrän i september månad, menar The Daily Mail.

* * *

Sunderland har gett Nyron Nosworthy tillåtelse att lämna klubben för endast £500 000, hävdar The Daily Mail. Sheffield United uppges vara nära att rekrytera backen.

* * *

Birmingham har återupplivat sitt intresse för Bobby Zamora, uppger The Birmingham Mail.

* * *

Besiktas nya manager Bernd Schuster har bekräftat att han gärna skulle hämta Raul Gonzalez till klubben. Detta gjorde tysken i en intervju med AS.