Expressen slår på stort med att Liverpool är intresserade av Oscar Wendt.

25-åringen är ett intressant namn för massa klubbar runt om i Europa och hans kontraktssituation gör honom till ett potentiellt fyndköp.

Vidare skriver italienska TMW att Liverpool och Valencia är intresserade av Reto Ziegler. Även schweizarens nuvarande kontrakt går ut efter säsongen, och han förväntas gå på £2-4 miljoner att köpa i januari. Sampdoria, vars ekonomi inte är direkt fantastisk, kommer troligtvis att vilja sälja innan kontraktet går ut.

6 kommentarer
 1. HAr en ltie fråga här jag gärna vill ha svar på, hur bra är Fabio som verkar vara tillbaka nu från skadan kan han ta ordenarie plats ?

 2. Aurelio har länge fungerat som en relativt pålitlig back-up spelare med en fin vänsterfot. Är han fortfarande lika bra som förut kan han nog utmana om startplatsen, men hans otroliga skadebenägenhet och ålder gör att han knappast är nåt att satsa på. Vi behöver få in en riktigt bra vänsterback.

 3. Wendt är duktig, bättre än Safari i mina ögon. Och framförallt så är han mycket bättre än Konchesky som är en bedrövlig värvning om ni frågar mig.

 4. Frågan är om Wendt eller Safari håller defensivt? Vad jag har sett så är jag tveksam till att de håller mot en skicklig ytter i PL.

 5. Ingen av dess tre är tillräckligt bra. Vi behöver spelare
  som är betydligt bättre än de vi har.
  Tyvärr så finns det inte jättemånga riktigt bra ytterbackar på
  marknaden.

  Men något bättre än såhär ska vi väl ändå kunna fixa?

 6. Nej det finns verkligen inget överflöd av duktiga ytterbackar som kan vara tillgängliga. Coentrao kanske är ett alternativ? Om han håller defensivt vill säga. Han kan nog vara ett av få alternativ vi har. Är ytterst tveksam till Ziegler även om han skulle vara mycket billigare.

Kommentarer är stängda.