Tottenham, Manchester United och Liverpool är intresserade av Andy Carroll. 21-åringen skrev nyligen ett nytt långtidskontrakt med Newcastle, som helst inte vill sälja, men ändå är beredda att överväga en försäljning på grund av anfallarens disciplinära problem utanför fotbollsplanen. Tottenham vill ha Carroll, Newcastle är intresserade av Robbie Keane, som kan ingå i en deal värd sammanlagt £10 miljoner. Liverpool är också ute efter en ny anfallare och Carroll är ett namn som man överväger (GOAL.com).

Liverpool har varit intresserade av Antoine Griezmann under en längre period – och nu har Damien Comolli gett klartecken att värva den franska yttermittfältaren. Real Sociedad har ekonomiska bekymmer, men skulle föredra att vänta tills nästa sommar innan man säljer 19-åringen. Liverpools första bud kommer troligtvis att ligga på 7 miljoner euro, och det är oklart om Sociedad kan nobba detta (El Mundo Deportivo).

2 kommentarer
  1. Jag har hört att Griezmann har gjort stor succé i Sociedad, men har han verkligen gjort det? Är lite tveksam till den här värvningen för jag är inte övertygad om att han skulle bli en tongivande spelare i Premier League.

    Vad har du för tankar kring unge Griezmann, pelle?

    PS. Saknar dina kommentarer om ryktena 😉

    • Vet inte om Griezmann, jag har inte sett honom i Sociedad. Men man får väl lita på Comollis fingertoppskänsla om han värvas. Jag tror att vi kan få se en hel del ”mindre” värvningar av unga spelare till A-laget, alltså spelare för £1-6 miljoner som Comolli har fastnat för.

Kommentarer är stängda.