Enligt The Daily Mail är Bolton beredda att sälja Gary Cahill sedan klubbens skulder stigit till så pass mycket som £93 miljoner. Bara det senaste året gick Bolton minus drygt £35 miljoner.

Liverpool, Manchester United, Arsenal och Tottenham har visat intresse för Cahill under de senaste tolv månaderna och Boltons ordförande Phil Gartside erkänner att han inte längre kan stå emot bud.

”If a Champions League team knocks on our door in January that’s the best time to sell an asset because Champions League teams will pay the money,” sa Gartside till Bloomberg.

* * *

Den ryska anfallaren Alex Kerzhakov bekräftar att Liverpool vill värva honom.

”Pratet om Liverpool är inte grundlöst”, säger Kerzhakov till Rossiyskaya Gazeta. ”Den brittiska klubben hörde av sig till min agent och kom med ett förslag. Jag svarade… Jag svarade inte alls.

”Jag har andra saker att tänka på och trivs på alla sätt i Ryssland. Mitt lag ligger etta i den inhemska ligan och jag har alltid sagt att jag vill spela för Zenit.

”I fallet Liverpool kommer jag inte att ta initiativet, men jag kan räkna en hands fingrar över klubbar som jag rent teoretiskt skulle kunna tänka mig att flytta till.

”Detta eftersom Zenit spelar vacker, modern fotboll och klubben växer stadigt. Och jag är här och känner mig hemma.”

* * *

Hittills har inte Milan Jovanovic gjort någon succé i Liverpool. Ny ryktas serben bort, och han bekräftar att Anderlecht är intresserade.

”Jag vet att Anderlecht har väldigt höga tankar om mig och deras intresse smickrar mig. Anderlecht anses vara den största belgiska klubben var man än kommer. Jag älskar verkligen Anderlecht, men jag kommer inte att lämna Liverpool inom den närmaste tiden, ” säger Jovanovic till Voetbal Magazine.

”Jag uppskattar att Anderlecht är beredda att betala en saftig övergångssumma för mig, men jag tänker bara på Liverpool. Jag kommer att stanna i klubben, eftersom jag inte är en person som ger upp lätt.

”Jag kommer att göra mitt allra yttersta för att lyckas i Liverpool. Allt jag uppnår här känns som en gåva. Jag har ett bra kontrakt med Liverpool och har inga planer på att flytta vidare.”

5 kommentarer
  1. Då kan vi glömma Cahill eftersom Liverpool inte är en CL klubb…

    • Nino, Ja det är kul att Kenny har börjat twittra men frågan är väl om man kommer att få reda på nåt kring det än som tidningarna redan skriver. Och kanske även om han verkligen har något inflytande nu när Comolli har anlänt. För trots allt, det jobbet som Comolli fick, var nog Kenny också en kandidat till.

  2. Cahill är väl inte så mycket för Liverpool att ha?
    Jätte duktig mittback men varken bättre eller sämre än de vi har nu.
    Alternativet är att sälja någon av Skrtel eller Kyriagos för hyfsade pengar och köp Cahill billigt. Eftersom Bolton är i behov av pengar så borde han bli ganska billig. Läste nånstans att de vill ha så lite som 3 miljoner pund för honom.

Kommentarer är stängda.