Enligt The People har tre intressanta spelare hamnat på Roy Hodgsons radar inför januaris transferfönster.

Den första är Ryan Shawcross. Stoke värderar den nickstarka försvararen till £10 miljoner, och Roy vill gärna ha in en ung mittback, eftersom Jamie Carragher blir allt äldre, samtidigt som både Martin Skrtel och Daniel Agger presterar på en ojämn nivå.

Någonting som problematiserar en eventuell deal för Shawcross är att Manchester United, som sålde 22-åringen till Stoke, har första option på honom.

Vidare överväger Hodgson Real Sociedads intressanta fransman Antoine Griezmann. 19-åringen spelar huvudsakligen vänsterytter, men kan även spela anfallare, och skulle kosta omkring £6 miljoner att köpa loss. Sociedad vill inte sälja tonåringen, men ekonomiska problem kan göra dem tvungna.

Slutligen uppges Hodgson vara intresserad av Valencias succéspelare Pablo Hernandez. Den 25-årige yttermittfältaren har varit oerhört bra det senaste året. Ingen prislapp nämns angående honom.

Samtidigt betonar The People att Hodgson ännu inte vet om det kommer att finnas några pengar att spendera i januari.

3 kommentarer
  1. Efter att ha sett dagens försvar så längtar jag sjukt mycket efter Shawcross måste jag säga. Det är verkligen julafton i vårt försvar med massa baklänges straffar.

  2. Jag såg ej matchen, bara resultatet. Man blir ju matt. Ett matchreferat ser jag fram emot. Liverpool ska klara Blackpool med 10 man och förbundna ögon på pappret.

    Vi får sikta på att inte hamna på nedflyttning och EL verkar det som. Topp 4 är bara att glömma om det inte händer något magiskt.

    GO REDS!!!

Kommentarer är stängda.