Ja, vad säger man?

Blackpool kommer ut på Anfield, helt orädda, med offensiva takter, offensivt spel och möter…. Ja, ehm, ett fullständigt förvirrat Liverpool vars strategi såg ut att vara att spela på kontring(!) mot nykomlingarna.

Mer om matchen senare ikväll, I’m way too pissed off to write more right now.

* * *

Uppdatering:

Den stora frågan som alla ställer sig är vad som egentligen har hänt med Liverpool?! Nog för att ägarna är sämre än värdelösa, men inte sjutton ska det här laget behöva få pisk mot Blackpool mot hemmaplan.

Backlinjen var minst sagt skakig. Glen Johnson var huvudansvarig vid många baklängesmålen, Martin Skrtel utstrålade nervositet ända till Sverige, Soto Kyrgiakos var seg och Jamie Carragher såg vilsen ut på vänsterbackspositionen.

Längst bak gjorde Pepe Reina vad han kunde, men var han inte en straffspecialist? Det känns som att han alltid är nära att ta straffarna, men sällan gör det.

På mittfältet tycker jag faktiskt att Steven Gerrard gjorde en okej match, och Raul Meireles gjorde det godkänt med tanke på att han spelade på en för honom ovan position. Joe Cole måste däremot börja sätta chanserna, och Christian Poulsen såg seg ut. Dirk Kuyts förstatouch var sämst på planen och han slösade bort många bra anfall.

Längst fram blev Fernando Torres tidigt skadad och in kom David N’Gog… Fransmannen var på tok för självisk och även allmänt värdelös. Det är sällan jag har sett en så undermålig anfallare i Premier League. Han förlorar i princip alla dueller, står aldrig på rätt plats i straffområdet, har en helt urusel tajming i sina löpningar och är dessutom som sagt väldigt självisk.

Liverool behöver verkligen, verkligen en målskytt till utöver Torres i truppen. När Soto Kyrgiakos är lagets målfarligaste spelare i Torres frånvaro fattar man hur illa ställt det är.

Och man kan naturligtvis inte räkna med att ägarna kommer att satsa en enda pund i januari… Nej, det här kan gå helt åt helvete.

3 kommentarer
 1. Jag minns när vi inte hade nån manager i somras, efter att Benitez fått sparken, och när roy blev aktuell, då blev alla jävligt glada och sa att de skulle gråta glädetårar om roy tog över, nu har roy tagit över, hur går det?

  Och när roy värvade skitspelare som t.ex. Poulsen så sa alla nja, känns inte så bra men IN ROY WE TRUST!

  Folk ska IN ROY WE TRUST innan säsongen hade börjat, och efter matchen mot Arsenal, fattar inte hur alla kunde hylla honom så mycket, vart är alla hyllningar efter dessa matcher? 1 seger på 7 matcher. komigen..

 2. Personligen sa jag till alla mina vänner, Man u fans som chelsea fans att grattis nu blir vi ofarliga när långbolls roy tog över, killen har ingen taktik o det borde va straffbart o placera en så bra innermittfältare som Miereles på en ytter o kuyt som nån släpande….Och han hade alla pengar tillgängliga för köp enligt Christian P men köpte ändå ingen forward….
  Hela han är ett stort skämt som Manager och han är inte värdig en storklubb..
  Skicka han till månen o ring Martin O han är ju för fan ledig….
  YNWA!!!!!

 3. Jag har också börjat tvivla på Roy. Han ställer upp helt fel med laget, Aquilani utlånades till Juventus helt onödigt lika mycket inteligens som Meireiles helt onödigt att slösa på de honom. Christian Poulsen tycker jag var en bra värvning är en krigare på mittfältet jag säger inte han är en Mascherano men han gör verkligen sitt bästa. Torres sorry att säga detta men han måste ut ur laget han håller inte längre som en toppklass forward.
  Konchesky rena skämtet måste jag säga HAN av alla bra vänterbackar just HAN. Blev väldigt ledsen när fick höra att han kom till Liverpool. Insua borde fått chansen igen denna säsongen. Roy ställer inte upp med Al Bundy (Jovanovic) pisk på ryggen och han springer förbi hela laget. Upp med han på anfallet och ut med David Ngog.

  Laget måste ställas upp enligt mig med 4-1- 2-1-2
  Reina i Mål, Johnson Skrtel Agger Konchesky
  Poulsen
  Meireles och Cole
  Gerrard
  Jovanovic och Torres

  Man får äntligen lite fart på spelet. Och bajs i munnen åt de amerikanska ägarna + Martin B

  YNWA!!!!!!!!

Kommentarer är stängda.