Senaste nytt

Rodgers vill signa Digne

. . .

Brendan Rodgers har identifierat Lilles vänsterback Lucas Digne som en nyckelvärvning i sommar. Liverpool har redan inlett förhandlingar om Digne, som värderas till omkring £8 miljoner. Lille är medvetna om att de kanske måste sälja 19-åringen och Liverpool hoppas göra en snabb affär så fort säsongen är färdigspelad. Rodgers betraktar Digne som en spelare som omedelbart kan kastas in i hetluften och det starka intresset för fransmannen kastar frågetecken kring José Enriques framtid i klubben (The People).

Digne

* * *

Andy Carroll är villig att sänka sin nuvarande veckolön på £90 000 för att återvända till Newcastle (The Mirror).

* * *

PSV-bossen Dick Advocaat har gjort ett något märkligt utspel om Kevin Strootmans framtid. Advocaat medger att det bästa för Strootman vore att lämna PSV eftersom han är redo att ta ytterligare ett klev. Advocaat säger dessutom att Strootman vore bra för Liverpool eller Tottenham, men att han även är tillräckligt bra för Manchester-klubbarna (De Telegraaf).

* * *

Borussia Dortmund är den andra klubben som visar konkret intresse för Christian Eriksen. Sedan tidigare har även Liverpool gjort detta (De Telegraaf).

* * *

Liverpool har signat Barcelona-talangen Sergi Canos (AS).

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentar

 1. Jackhysell

  Klart att enrique skall behållas! Vi kommer tappa 2 kanske tom 3 backar detta året. Att ersätta en spelare som faktiskt har blivit mycket bättre och håller ganska hög pl standard med en 19åring oprövad fransman? Nä vi behöver ha bredden med!

 2. Smolinski

  Även om jag inte är Enriques största fan tycker jag också han skall behållas även om en ny vb signas. Tycker till och med att Enrique var bättre som vänsterytter än som back då han vågade utmana mer då, samspelet med Suarez var ju briljant vissa matcher!

  Så en bra backup på hela vänstersidan..

 3. Carra23

  Nu vart jag riktigt glad !!!
  Kevin Strootman är precis den typ av pådrivare , vi behöver nu när Gerrard inte orkar dra hela lasset.

  Vad tycker ni om han ?

  YNWA

 4. Fernandez

  Vi behöver två spelare på varje position för att göra konkurrensen svårare. Nästa säsong: GJ / Wisdom som högerback, Williams?-Agger & Kelly-Skrtel som mittbackar och sist Enrique / Lucas Digne som vänsterbackar.

 5. OS

  Känns ju som att vi kan behöva ha kvar Enrique även om Digne signas. Robinson känns inte aktuell att lira just nu och detta innebär även att vi inte behöver använda GJ på vänsterkanten.

  1. Kribba

   Håller med, ha kvar Enrique så att det blir konkurrens om vb-platsen. Enrique kan väl även spela längre upp i banan? 🙂

Laddar...