. . .

Brendan Rodgers har identifierat Lilles vänsterback Lucas Digne som en nyckelvärvning i sommar. Liverpool har redan inlett förhandlingar om Digne, som värderas till omkring £8 miljoner. Lille är medvetna om att de kanske måste sälja 19-åringen och Liverpool hoppas göra en snabb affär så fort säsongen är färdigspelad. Rodgers betraktar Digne som en spelare som omedelbart kan kastas in i hetluften och det starka intresset för fransmannen kastar frågetecken kring José Enriques framtid i klubben (The People).

Digne

* * *

Andy Carroll är villig att sänka sin nuvarande veckolön på £90 000 för att återvända till Newcastle (The Mirror).

* * *

PSV-bossen Dick Advocaat har gjort ett något märkligt utspel om Kevin Strootmans framtid. Advocaat medger att det bästa för Strootman vore att lämna PSV eftersom han är redo att ta ytterligare ett klev. Advocaat säger dessutom att Strootman vore bra för Liverpool eller Tottenham, men att han även är tillräckligt bra för Manchester-klubbarna (De Telegraaf).

* * *

Borussia Dortmund är den andra klubben som visar konkret intresse för Christian Eriksen. Sedan tidigare har även Liverpool gjort detta (De Telegraaf).

* * *

Liverpool har signat Barcelona-talangen Sergi Canos (AS).