. . .

Brendan Rodgers gör ingen hemlighet av att han vill se nyförvärv i januari.

”There are still areas we want to reinforce — and we have to reinforce as soon as we can. Our best team are comparable to any team in the Premier League. But we’re a very thin squad and we are having to challenge on a lot of fronts,” sa Rodgers enligt The Daily Mail.

”I’ve had good conversations with the owners and they understand where we are at as a team,” fortsatte Rodgers.

* * *

Liverpool visar intresse för Loic Remy. Chelsea ville värva Remy i sommarfönstrets sista dag, men fransmannen blev kvar i Marseille, eftersom Chelsea inte lyckades skeppa iväg Daniel Sturridge till Liverpool. Chelsea ville som bekant sälja Sturridge till LFC, som dock bara ville låna honom (The National).

Liverpool har åter igen blivit erbjudna Demba Ba, men enligt källor nära klubben är det osannolikt att man kommer att värva senegalesen. Ba har en utköpsklausul på £7 miljoner i sitt kontrakt, men LFC tackade nej till honom i somras och verkar göra detsamma nu (The National).

* * *

Chelsea, Liverpool och Manchester City är intresserade av Theo Walcott (The Daily Mail).

Aston Villa är beredda att sälja Darren Bent i januari. De vill ha åtminstone £12 miljoner för Bent, som är ett intressant namn för Liverpool och QPR (The People).

Arsenal visar intresse för Adrian Lopez, som har en utköpsklausul på omkring £15 miljoner i sitt kontrakt (The People).

Tottenham är beredda att betala £8 miljoner för Wilfried Zaha (The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Signar vi Bent för 12 millar så ger jag upp. Tror inte på det alls, men konstigare saker har ju skett.

  Har vi 12 mille att spendera på en striker så finns det ju bättre alternativ.

 2. Läste ett rykte om Gary Hooper (Celtic) för några dagar sedan, vad skulle han gå loss på tro?

  Demba Ba känns för riskabelt och Loic Remy har jag tyvärr sett för lite av för att kunna uttala mig.

 3. Har också sett Hopper-ryktet och hoppas att han blir värvad, hans målsnitt i Celtic är ju inte precis dåligt. 🙂

 4. Inte för att jag gillar Bent men hans målsnitt är väl inte så dåligt heller?
  Han är väl en ganska så stabil målskytt som håller i PL?

 5. Nån som har koll på Remy? Snabb,stor,avslutare,target,djupledslöpare? Vad är han bra på?

 6. Remy skulle jag säga är ungefär en ung Drogba, en allsidig anfallare som är bra på det mesta; en grym värvning.

 7. Håller inte med om att han är som en ung Drogba, tror aldrig att han har den kapaciteten. Skulle inte vilja se Remy i Liverpool faktiskt.

 8. Fredrik#
  Jag håller fullständigt med, de jag sett av Remy så bränner han jäkla massa. Han behöver 8 chanser för att göra ett mål!

  Nä inte in med en målsumpare till….

 9. Haha rätt kul faktiskt; Drogba hade precis börjat sin karriär på riktigt i samma ålder som Remy är i nu faktiskt. Vem av oss kunde gissa hur jäkla bra Drogba skulle bli när han var 24-25 år? Tveksamt ingen. Drogba kom till Chelsea som 26-åring med ett facit som inte direkt liknade t.ex. Falcaos, ändå tog han Premier League med storm. Loic Remy är iallafall spännande för mig.F

  För att försvara Remy och gå emot Fredriks och DeZs ord om att Remy ska klassas målsumpare, Drogba gjorde under sin enda säsong i ligan för Marseille (som 25-åring) 19 mål på 35 matcher i jämförelse med Remys första säsong i ligan för Marseille (som 23-åring) 15 mål på 31 matcher.
  Rätt lika fakta och då kanske man också ska klassa Drogba som målsumpare? Men vi vet ju vad han sedan tillförde Chelsea.

  Men ja, folk har ju olika åsikter. Jag tycker iallafall att Remy skulle ge oss ytterligare dimensioner i anfallsspelet; jag ger gärna honom en chans.

 10. Någon som har kolla på varför Remy knappt fått spela den här säsongen?
  Endast 5 matcher i ligan, 0 från start, inga mål, inga assist.

 11. Tror att dom har spelat med en anfallare, och den nya tränaren har föredragit Gignac längst fram. Remy verkar intressant men om det bara ska köpas en anfallare i januari så hoppas jag man tittar efter en mer naturlig målskytt.

 12. http://www.youtube.com/watch?v=yrp9zRT5QIc Där har ni en video med Loic Remy 25 år, Marseille. Han verkar vara en rätt allsidig spelare, kvick, teknisk, och kan göra mål både på huvudet och med fötterna.

  http://www.youtube.com/watch?v=dFysw8pVz3w Gary Hooper 24 år, Celtic. Stark målskytt, verkar vara en grym boxplayer som dunkar in de mesta. Han är även stark i kroppen och bra på att hålla boll. Även han gör mål både med fötterna och på huvudet. Han har även en förmåga att komma till lägen och att göra halvbra lägen till mål. En riktig målspottare. Gjort 9 mål på 14 matcher för Celtic än så länge denna säsongen. Tidningarna beskriver honom som en ”penalty box striker” och en ”fantastic finisher”

  Blir faktiskt mer imponerad när jag ser och läser om hooper. Remy verkar inte riktigt som den spelaren vi behöver.

  Lfc