Brendan Rodgers har bekräftat att det är väldigt nära att Raheem Sterling förlänger kontraktet. Rodgers sa även att han vill behålla både Lucas Leiva och Glen Johnson. Han hoppas att klubben kan komma överens om ett nytt kontrakt med Johnson (The Liverpool Echo och många andra citerar Rodgers från gårdagens presskonferens).

* * *

Philippe Coutinho är nära att förlänga sitt kontrakt med 4,5 år (The Daily Mail).

* * *

Jordan Williams har förlängt sitt kontrakt med Liverpool. Hans nya kontrakt gäller till 2017 (The Liverpool Echo).

* * *

Både Liverpool och Manchester United har kontaktat om Cerro Porteño deras 16-åriga anfallstalang Sergio Diaz, som värderas till 8 miljoner dollar (TMW).

8 miljoner dollar motsvarar drygt £5 miljoner.

* * *

Palermo har inlett kontraktsförhandlingar med Paulo Dybala. Klubben har en positiv känsla och tror att de ska kunna förlänga till 2018. Liverpool är intresserade av Dybala och vill gärna värva honom på free transfer 2016, men det är någonting som vore svårt att genomföra. Dybala kommer troligtvis att säljas till högstbjudande i sommar, men Palermo vill ändå förlänga kontraktet (TMW).

* * *

Milan har hört sig för till Liverpool om ett eventuellt lån av Fabio Borini, men LFC vägrar låna ut honom (TMW).

11 kommentarer
 1. Efter hur mycket Lucas uppenbarligen påverkar vårt lag så borde man göra allt man kan för att behålla honom. Ska han säljas så kostar han betydligt mer än de 6-7 miljoner pund som de snackats om i media. Jag är helt säker på att Rodgers kommer vilja gå tillbaka till en 4-backlinje när han väl kan, och då är defensiva ankarrollen ÄNNU viktigare!

  Glen Johnson känner jag har gjort sitt i klubben, tyvärr…

 2. Tror att Rodgers vill behålla Glen för att skola in en ny ung högerback, då vi inte fullt ut kan lita på Manquillo än. Kan tänka mig att han kommer att finnas som backup för Wisdom eller nån annan ung spelare nästa säsong.

  Dock så tror jag inte Glen är så sugen på att spela andrafiol i Liverpool nästa säsong, utan kommer säkert att gå till QPR, West Ham eller göra Gerrard sälskap till USA.

  Känner att prio till nästa säsong är att få ordning på målvaktspelet och få in en anfallare som passar in i vårt system. Även en backup på DM hade varit att önska.

 3. Vill han behålla Johnson, har BR fått hjärnblödning. Själv har man ju längtat till när hans kontrakt går ut så man slipper se hans eländiga spel. Ibland eller ganska ofta undrar man hur BR tänker.

  • Vill behålla är väl med modifikation då han måste halvera sin lön och det kommer nog Johnson inte vilja göra.

 4. Kul att krkic ryktas till oss 🙂 kanske nt den där stjärnvärvningen men kanske kan få en liknande utveckling som Sturridge o cou

  • Föt svag och har fått chansen på så många ställen, han lyckas aldrig.

 5. Lucas måste behållas innan de faktiskt har hittat någon som kan spela som en DMF och har klass. Tielemans verkar onekligen intressant och håller han måttet så är väl det en perfekt värvning då killen är 17 år och spelar ordinarie i Anderlecht. Trodde Can skulle ta denna roll men han gör det ju förträffligt i backlinjen och då vill man ju inte flytta upp honom.

  Sen är det väldigt viktigt att spelare som Sterling och Countinho förlänger sina kontrakt så vi får stabilitet och kan bygga vårat lag runt att de faktiskt är kvar i klubben.

 6. Off topic: Hoppas att LFC hugger på Luiz Adriano när hans kontrakt med Shaktar går ut till sommarn! Vore grym värvning, tror att han och Coutinho skulle hitta varandra rätt bra 🙂

 7. Börjar tröttna på detta tjat om att behålla Lucas!! Det hela grundar sig i att vi behöver en ren defensiv mittfältare framför backlinjen!
  Men INTE Lucas,Får Max vara en truppspelare i min bok utan det vi behöver är en klass defensiv mitt!! Kan vi inte bara slanta upp för Khiedera/Schneiderlin/Gundogan eller Javi Martinez så är problemet löst!
  Har inget emot Lucas men folk måste förstå att vi måste ha en bättre om vi ska utmana i längden!

  • Vem har sagt emot dina tankar? Dagsläget ser ut som det gör, inga pengar kommer läggas på en ny spelare överhuvudtaget så vem är bäst lämpad för situationen om in Lucas?

   Ska vi sälja den bästa vi har på den positionen för att vi kommer, någongång i framtiden, förmodligen, köpa en bättre DM, idiotiskt i min bok, därav så är det självklart att Lucas behålls.

   Han var en av de bidragande faktorerna att vi slutade på placering 2 förra säsongen, när Lucas spelar bra så är han en av de bästa, att han sedan varit skadad och inte hittat topformen ännu skall han inte ha skit för, skall någon säljas så iväg med träben Glen!

Kommentarer är stängda.