. . .

Liverpool har inga planer på att sänka Andy Carrolls prislapp som fortfarande ligger på £17 miljoner. Rodgers planerar att träffa Caroll efter säsongen för ett framtidssnack, men LFC-managerns inställning gentemot Carroll har inte förändrats – han skulle i bästa fall bli en squadplayer i Liverpool. Rodgers anser inte att Carroll passar in i lagets system, samtidigt som klubben inte vill ha en så högavlönad spelare fastcementerad på bänken. Carroll vill dessutom starta matcher regelbundet under nästa säsong för att kunna ta en plats i Englands VM-trupp. Om West Ham inte utnyttjar sin köpoption kommer Newcastle att ge sig in i leken – och Liverpool är alltjämt intresserade av Hatem Ben Arfa (The Telegraph).

Brendan Rodgers är villig att låta Andy Carroll kommer tillbaka – som en squadplayer. Om Carroll ska återvända till LFC så kommer Rodgers att kräva att han kämpar för en plats utan att gnälla, och säga att han i första hand kommer att användas som inhoppare. Om Carroll accepterar de villkoren kommer Liverpool att ge honom ett specialdesignat träningsprogram inför försäsongen – ett träningsprogram vars syfte är att förbättra anfallarens rörlighet för att han ska kunna passa in i Rodgers Liverpool. Det verkar inte troligt att någon intressent kommer att vilja betala i närheten av Liverpools prislapp på £18 miljoner, vilket har fått Rodgers att Carroll, trots allt, kanske skulle kunna få en livlina och försätta sin karriär i Liverpool (The Mirror).

* * *

Andy Carroll kan komma att få en ny chans i Liverpool om han accepterar att han inte kommer att starta matcher regelbundet. Liverpool letar efter en köpare och anfallaren kommer troligtvis att säljas. Det kan bli så att Carroll återvänder till Newcastle i en deal som tar Hatem Ben Arfa till Liverpool. Varken Newcastle eller West Ham är beredda att betala i närheten av de £17 miljonerna som Liverpool vill ha för Carroll (The Daily Mail).

* * *

Norwich är intresserade av Nathan Redmond (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Skulle la vara bra att ha och kunna slänga in i låsta matcher. Typ bra mot Stoke också.. Men alldeles för mycket pengar för att ha på bänken…

 2. Vad hade fansen förväntat sig, att riva Andys kontrakt ifall vi inte kan hitta en köpare? Självklart kommer vi ta tillbaks han om en köpare uteblir.

  Jag ser dessa artiklar enbart pga av helgens möte mot the hammers.

 3. Sen tolkar jag det som, vill du köpa Andy så är han till salu men vi behåller han hellre än att acceptera din skambud.

 4. Ägarna har väl redan räknat in förlusten (i pengar) i bokföringen och accepterat att det kommer bli en väldigt dålig ekonomisk affär. Läste iaf det, och det inte skulle påverka ev. budget att värva för. Kanske lika bra att ta smällen för slippa lönen över flera år?

  Så som jag såg på saken så fick vi Luis Suarez & Andy Carroll för Torres & Ryan Babel + att vi la 2 miljoner pund i mellan. Suarez är ju ensam värd mer än Torres + Babel nu, så man kan ju, om man vill vara positiv, nästan se att Carroll kom med på köpet.

  Seriöst om Bale ska säljas för £60-70 så ska inte Suarez säljas för mindre än £55-60. Om det nu skulle bli aktuellt (hoppas inte). Det är lätt Ronaldo-klass på bägge, som CR var i när han lämnade United, han gick väl för 60 då? Det är ju några år sedan också och spelare är ännu dyrare nu.

 5. joakim: Övergångssumman för Cristiano var på £80m, om jag minns rätt.