OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i
inlägget.

* * *

Det är oklart om Lucas Leiva blir kvar i Liverpool. Napoli försökte låna brassen i början av sommaren, men detta förslag förkastades av LFC, som endast kommer att låta honom lämna om man mottar ett bra bud innan transferfönstret stänger (The Liverpool Echo).

QPR har budat £1 miljon för Jack Robinson, som är nära att ansluta till Londonklubben (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool kommer inte att tillåta Lucas Leiva flytta till Napoli på lån. Däremot är man beredda att sälja honom för £8 miljoner (The Daily Mail).

Den 18-årige israelen Michael Ohayon kommer att provträna med Liverpool (The Daily Mail).

* * *

På måndagskvällen åkte Jack Robinson till London sedan Liverpool accepterat QPR:s bud på omkring £1 miljon (The Daily Mail).

QPR är på väg att värva Jack Robinson för att lösa sina vänsterbacksproblem. Liverpool har informerat Robinson om att Alberto Morenos ankomst innebär att hans möjligheter till speltid är väldigt begränsade. Nu är LFC och QPR överens om en övergångssumma på omkring £1 miljon (The Mirror).

* * *

Samuel Eto’o är överens om ett kontrakt med Everton. Eto’o kommer att läkarundersökas på tisdagen och skriva på kontraktet efterföljande dag (Sky Italy).

Mängder av klubar är intresserade av Xherdan Shaqiri. Juventus, Atletico och Spartak Moskva är några av desas klubbar. Bayern München kan tänka sig att låna ut Shaqiri (Sky Italy).

Utöver Milan och Atletico Madrid visar Arsenal intresse för Alessio Cerci (Sky Italy).

Torino är intresserade av den tidigare supertalangen Alexandre Pato (Sky Italy).

Milan visar intresse för Fernando Torres, vars agent försöker fiska fram ett treårskontrakt till sin klient (Sky Italy).

10 kommentarer
 1. Bra att dom inte lånar ut Lucas utan det är köp som gäller för Napoli.

 2. Hoppas vi inte lånar ut Lucas, antingen ska han säljas eller så ska vi dra nytta av honom själva. Dags för Napoli att göra rätt för sig och sluta snylta!

  Hade gärna sett att vi lånade ut Robinson, har inte gett upp om honom än.

 3. Jag har en fundering ang vår uppställning mot Tottenham. Jag tycker att Sturridge är jävligt vass, men de känns som att han har svårt med att få bollen framför mittbackarna och sen kunna vända om… Men så fort han får bollen mellan ytterback och mittback så är han extremt farlig. Nu har vi Balotelli, som är extremt stark och har även farten o tekniken att kunna vända upp på egen hand. Så jag hade vart extremt intresserad utav att se följade uppställning mot tottenham.

  Mignolet
  Manquillo–Skrtl—Lovren—Moreno(frisk?)
  —————-Gerrard———————
  ——Hendo————-Sterling———–
  Sturridge——————-Markovic—
  —————Balotelli——————

  Nu menar jag inte att Sturridge ska vara en traditionell winger, utan mer central högerforward (om ni förstår min poäng).

  Sterling ska givetvis vara i hålet mellan defensiv mittfältare och mittback….

  • ”Sterling ska givetvis vara i hålet mellan defensiv mittfältare och mittback….”

   Där gör han väl ingen nytta? 😛

  • Eller så är det bara jag som är lite trög i detta nu, du menar ju självklart mellan defensiv mittfältare och mittback på motståndarlaget… (Brain fart)

  • Det finns absolut ingen balans i den där startelvan.

  • Flytta ner Hendo bredvid Gerrard och sen använd sterling som ”10”

 4. Det är där jag vill att han ska vara.. Orkade bara inte göra om de! Haha.. Jag ser inte vart laget saknar balans.. Hendo o Gerrard o sterling har ju gjort vårt centrala mittfält innan..

  • Jo men bara i en diamant formation tillsammans med Allen eller Coutinho. Blir lite tunt men den uppställningen. Kanske följande lag?

   Manquillo-Skrtel-Lovren-Sakho(Moreno?)
   ——————-Gerrard—————
   Emre Can———————-Hendo
   ——————-Sterling—————-
   ———-Sturridge——Balotelli——-

   Ganska Balanserad elva tycker jag!

  • Ja, det är inget fel på den uppställningen. Men jag vill se mer utav Markovic! haha…

   Och att ha Sturridge lite mer på kanten för att ta löpningarna mellan mittback/ytterback…

Kommentarer är stängda.