Enligt The Daily Mail har Liverpool kommer överens med Spartak Moskva om en övergång rörande Albert Riera.

Yttermittfältaren är på väg bort och spel i Ryssland är hans enda alternativ, med tanke på att transferfönstret är stängt i alla andra bra ligor.

Lägg dessutom till att Rieras fru är ryska, så förstår nog alla att spanjoren mycket väl kan flytta till Spartak inom kort. Andra ryska klubbar kan dock komma att matcha Spartaks bud, och man kan ännu inte ta något för givet, även om The Daily Mail verkar tro att en övergång kan bli av redan under den här veckan.

Om Riera hamnar i Spartak blir han lagkamrat med bland andra Zhano Ananidze, 17,  som är en av ryska ligans främsta talanger. Han ryktas vara aktuell för Liverpool och många andra storklubbar.

* * *

Uppdatering:

The Guardian skriver att Liverpool har accepterat ett bud på Riera från CSKA Moskva. Budet ska ligga på £6 miljoner.

Vidare skriver tidningen att försäljningen innebär att Liverpool har fått in £12 miljoner på försäljningar av Riera, Andriy Voronin samt Andrea Dossena.

Dessutom skriver The Guardian att The Rhone Group har inkluderat en transferbudget i sitt £100 miljoner bud för 40% av klubben.

Exakt hur stor sommarens transferbudget blir beror mycket på om Liverpool lyckas knipa den eftertraktade fjärdeplatsen i Premier League.

1 kommentar
 1. Det vore trevligt att få casha in £6 miljoner på Riera.
  Enligt ett flertal källor så har Rhone Group lagt ett konkret bud på Liverpool nu.
  Juventus ska även ha kontaktat Rafa, Rafa pratar ju även flytande italienska.

  Och om Rhone groups bud går igenom så är chansen väldigt stor att vi kan norpa Mourinho, som gärna vill ta över Liverpool.

  Detta vore helt underbart om det skedde.

  Mourinho är ju en högt ansedd tränare och coach, och han skulle kunna få riktigt bra spelare som Villa och Silva till pool.

  YNWA!

Kommentarer är stängda.