Enligt The Guardian och flera andra tidningar är Albert Riera aktuell för Barcelona.

Jag har dock hört rykten att orsaken till att Riera missade matchen mot Spurs var att han var på Jarques begravning i Spanien.

* * *

Flera tidningar hävdar att Liverpool är beredda att bjuda £10 miljoner för Athletic Bilbaos mittback Fernando Amorebieta.

Det 24-åriga krullhåret har bara representerat Spanien på U19-nivå.

* * *

Enligt The Mirror är Fulhams Brede Hangeland en av de backar som Liverpool överväger att buda på.

Det låter onekligen intressant.

* * *

Daily Mail hävdar att Liverpool måste bjuda £7 miljoner om de vill köpa loss Dynamo Kiews Pape Diakhate.

Den senegalesiska mittbacken är en i raden av mittbackar som sägs vara intressant för Liverpool.

* * *

Sheffield Wednesday vill låna David N’Gog, skriver The People.

Kan verkligen Liverpool låna ut honom nu, med tanke på den magra anfallsuppsättningen i klubben?

3 kommentarer
  1. Säljer vi Riera är det nåt som inte står rätt till, vore katastrof att sälja honom oxå om vi inte köper in en spelare som tex Young. Brede Hangeland är en jävligt bra mittback, van vid spelet i PL, som inte Amorebieta är men absolut ingen dålig spelare. Ser ju hellre en ung engelsk mittback.

  2. Det känns onekligen som att Liverpool har en för tunn trupp. Måste vi verkligen värva en ny mittback per säsong för att de vi har är så skadebenägna? Det jag tycker är vad som verkligen behövs är en anfallare till av klass, min drömvärvning är Higuain. Gerrard som släpande forward är ett bra alternativ, men med en giftig forward till skulle han kunna ta Lucas plats på mittfältet och Liverpools slagstyrka skulle öka enormt. Är det nya ägare som behövs? Pengar saknas uppenbarligen, men Arsene Wenger har en trupp som inte kostat många pund (förutom Arshavin) som kan prestera, många talanger som blommar ut. Rafa har visserligen inte varit på sin position alls lika länge som Wenger, men med tanke på åldern på arsenals talanger, som oftast är värvade, tycker man att Rafa borde kunna gjort något klipp i den stilen.

    GO REDS!!!

  3. Hangeland är välkommen. En mycket duktig back men Fulham lär inte släppa honom för en billig peng direkt.

Kommentarer är stängda.