. . .

Liverpool och Tottenham ”leder racet” om Loic Remy – som kan bli tillgänglig för så pass lite som £5 miljoner efter säsongen. Remy har en nedflyttningsklausul som är ”significantly lower” är de £8 miljonerna som QPR betalade för honom. Liverpool uppges ha uttryckt det mest seriösa intresset, samtidigt som Spurs har gillat fransmannen under en längre tid. Brendan Rodgers gillar Remys mångsidighet och hans veckolön på £75 000 är acceptabel för Liverpool – särskilt med tanke på den lilla transfersumman (GOAL.com).

Remy

Kommentar: Jag skulle inte tacka nej till Remy för £5 miljoner. Han är inte den idealiska värvningen men han är förmodligen den bästa spelaren som man kan värva för den summa. Det faktum att han kan spela på alla 3 anfallspositionerna innebär att han skulle bredda offensiven på ett bra sätt.

* * *

WBA kan få svårt att behålla Jonas Olsson, då han har en utköpsklausul på £3,5 miljoner i sitt kontrakt. Liverpool är en av klubbarna som har kollat på Olsson (The Mirror).

* * *

PSG har intensifierat sitt intresse för Isco, som även är ett intressant namn för Real Madrid, Barcelona och Monaco. Malaga vägrar sälja Isco för mindre än utköpsklausulen på £29,6 miljoner (GOAL.com).

* * *

Aston Villa tror att man kommer att lyckas förlänga kontrakten med både Christian Benteke och Andreas Weimann när deras framtida PL-status är säkrad (The Mirror).

Cardiff City vill göra Kenwyne Jones till sin första värvning i det kommande transferfönstret (The Mirror).

Rafa Benitez
är det senaste namnet att ryktas till managerposten i PSG (The Mirror).