Jag såg förstås båda U21-matcherna idag. U21-EM-matcherna alltså. Man kan inte missa sådana matcher, med tanke på hur många intressanta spelare lagen mönstrar.

Här kommer mina kortfattade reflektioner från matcherna:

Finland – England (1-2)
Tycker att England tog en välförtjänt seger, men det var en besvärlig seger. Theo Walcott hade ingen stor match och blev utbytt tidigt. Micah Richards var mycket bra och blev segerskytt. Gillar verkligen den sistnämnde, hoppas han skriver på för Liverpool i sommar! I övrigt reagerade jag på att Finland hade ett mycket bra publikstöd och visade upp ett oväntat bra och respektlöst spel. Och så stör jag mig på att Jack Wilshere inte är med i Englands trupp, visst är han bara 17 år, men han skulle tillföra mycket kreativitet.

Spanien – Tyskland (0-0)
Kändes som att båda lagen var ganska uddlösa. Tyskarna spelade bra defensiv och omringade Krkic varje gång Spanien anföll. Jag följde Javi Martinez och Marko Marin lite extra. Martinez var stabil och helt okej i sin relativt defensiva mittfältsroll, Marin blixtrade till några gånger under matchen. Båda har ryktats till Liverpool de senaste månaderna. Jag tycker att Marin påminner mycket om en ung Franck Ribery. Att han kan spela på båda kanterna eller som släpande anfallare gör honom extra intressant.