Enligt The People är Liverpool nära att värva Charltons talang Jonjo Shelvey för £2 miljoner + eventuella prestationsbaserade tillägg.

Mittfältaren är eftertraktad i Premier League, men ser alltså ut att flytta till Liverpool, där Kenny Dalglish håller på att styra upp ungdomsverksamheten.

Övergången kan bli ett faktum inom några veckor.

Dessutom skriver The People att Liverpool alltjämt är intresserade av Manchester Uniteds talang John Cofie.

Liverpool uppges vara allt mer angelägna om att knyta till sig engelska talanger – för inte så länge sedan värvade man ju även Raheem Sterling från QPR.

Samtidigt skriver Skysports.com att Liverpool har vunnit kampen om Shelveys signatur. Spurs, Arsenal, West Ham och Chelsea var också intresserade av honom.

18-åringen förväntas genomgå en läkarundersökning med Liverpool inom de närmaste veckorna för att sedan slutföra säsongen i Charlton. I sommar kommer han att ansluta till Liverpools trupp.

Trots sina 18 år har Shelvey redan gjort 42 A-lagsmatcher för Charlton. På dessa har han gjort 7 mål.

Han har även gjort 3 mål på 7 stycken U17-landskamper för England.

2 kommentarer
  1. En väldigt bra värvning (om det visar sig stämma, men varför skulle det inte det?) och kul att deras arbete verkar ge resultat.

    Frågan är vad det är som gör att Liverpool lockar mer än andra klubbar för dessa talanger?

  2. Hoppas nu bara att talangerna får spela nån match i A laget kan ju inte säga att daniel pacheco har fått chansen direkt

Kommentarer är stängda.